Kommenttihaku


Kirjoittaja:Haettava teksti:Kommentin sijainti:Kaikki ehdot
Mikä tahansa ehdoista

Kaikki kommentit / Hakutulokset


kuva 13.11.2007 21:33 Antti Rajamäki  
  Asustelen ihan tässä lähellä ja ainakin kesäiseen aikaan kuului joka päivä junan ääntä tältä radalta. Yleensä ajoivat illalla puoli kahdeksan aikoihin Greenille päin. Kyllä tällä radalla varsin vilkasta liikennettä on.
kuva 13.11.2007 21:28 Antti Rajamäki  
  Edessä olevan terminaalin omistaa Kouvola Cargo Handling Oy. Samainen firma omistaa myös tämän radan päätepisteessä olevan terminaalin. KCH suunnittelee jatkavansa rataa nykyisestä päätepisteestään vieläkin edespäin tullin rakennuksen lähelle. Ilmeisesti usko radan tulevaan käyttöön on kova, kun jatketaan rataa, jolla ei tällä hetkellä ole vielä mitään käyttöä.
kuva 13.05.2007 20:43 Antti Rajamäki  
  No nyt selvisi sekin. Muistaakseni joskus lueskelin lehdestä, että suunnittelivat tämän radan jatkamista tuon tien yli DHL:n pihamaalle. Viime kesänä näin mittamiehiä siinä terminaalin vieressä olevassa metsässä ikäänkuin merkkailemassa jotakin linjaa siihen metsäkaistaleeseen siinä terminaalin vieressä. En sitten tiedä toteutuuko tämä vielä joskus vai jäikö se vain suunnitteluasteelle. Olisihan se hienoa saada tämäkin rata vielä joskus käyttöön.
kuva 11.05.2007 19:54 Antti Rajamäki  
  Tämä rata on muuten jatkunut tästä eteenpäinkin. Tuolla edessä näkyvän DHL:n terminaalin takana sijaitsee ajoharjoittelualue, jonka laidalla pusikossa on ihan selvää ratapohjaa. Rata on siis jatkunut tästä muutaman sata metriä eteenpäin, ennen kuin tuota terminaalia vielä on ollut olemassa. Myöskin Tommolankatu tästä vasemmalle vaikuttaa vanhalta pohjalta. Veikkaisin että rata on jatkunut tästä myös vasemmalle päättyen muutaman sadan metrin päässä umpikujaan. Radan käyttötarkoitus ei ole minulla tiedossa.