Kommenttihaku


Kirjoittaja:Haettava teksti:Kommentin sijainti:Kaikki ehdot
Mikä tahansa ehdoista

Kaikki kommentit / Hakutulokset


kuva 02.09.2014 21:53 Mikko Loponen  
  Sitä piti vielä kysyä että kulkeeko näitä useampiakin Kajaanin kautta. Itse olen havainnoinu vain tällaisen ja samanlaisen toiseen suuntaan suunnilleen samoihin aikoihin. Ensimmäinen näköhavainto taisi olla suunnilleen kuukausi sitten. En muista silloin vielä ihmetelleeni muita ylimääräsiä ääniä. Onko matkustajajunien muutokset tullu vasta myöhemmin?
kuva 02.09.2014 20:57 Mikko Loponen  
  Kulkijaa on suunnilleen sama jonkun aikaa mietityttänyt mystiset äänet radan suunnalta. Joku kerta vaivauduin asemalle saakka kattomaan mitä siellä oikeen puuhataan kun en enää saanut kellonaikaa selville suden ulvontaa kilometrejen päästä kuuntelemalla. Asemalta löytyi hämmästyttävä määrä ic-kalustoa. Perinteinen aamua odottava sininen runko puuttui. Yön pimeyteen poistuessa jäi tämä mystinen kulkija silloin vain kuulohavainnon varaan.
Vielä kun se makuuvaunullinen yöjuna saatais...
kuva 10.06.2008 14:46 Mikko Loponen  
  Kiitoksia Heikille vastauksesta ja Ollille korjauksesta. Koitin olla huolellinen mutta jotakin sinne tekstiin yöllä on päässyt lipsahtamaan. Alkaa olla jo vuosia aikaa kun viimeksi olen junia joutanut seurailemaan. Nyt tuon alamittaisen junaharrastajan kanssa käydään aina kävelyllä junia kattelemassa. Kiinnostus on valtava joten kai hänestä joskus saatte seuraksenne asiantuntevan harrastajan. :)