Kommenttihaku


Kirjoittaja:Haettava teksti:Kommentin sijainti:Kaikki ehdot
Mikä tahansa ehdoista

Kaikki kommentit / Hakutulokset


kuva 12.04.2005 20:06 Paavo Wahlström  
  Meidän pihalla oleva Jyry on nimenomaan huomattavasti vaaleamman sininen. Mutta TVH:lta on tullut toinenkin kaksiakselinen Jyry Kajaanista Seinäjoelle! Se on myöskin tällainen vaaleamman sininen mutta siinä autossa ei ole vaihtolavavärkkejä, nosturi kylläkin. Tosin siinä toisessa Jyryssä rek.no OET-632 (VR 0432 7702) on tummansininen raita hytin sivuilla. Aurauspuskurit ja auravalot molemmissa autoissa. Yhden huhun mukaan olisi vieläkin Kokkolassa? Mielenkiintoinen seikka oli uutena se, että nämä autot olivat ekavuoden kilvet ristissä ajossa ja jäivät vasta katsastuksessa kiinni!
Molemmista autoista olisi jonkinmoinen kuva mutta ei oikein tohdi pistää tänne hienolle junasivustolle. Sen sijaan olisi hienoa, jos jollakin olisi kuvia Parkano-Seinäjoki radan sähköistyksestä, jossa tämä meidän OET-683 oli miehistönostokorilla jne. vahvasti mukana.
kuva 12.04.2005 09:36 Paavo Wahlström  
  Onko kellään lisätietoja/kuvia tuosta Jyrki Tervon mainitsemasta Seinäjoen vanhalla veturitallilla majailleesta kaksiakselisesta Jyry-Sisusta, oliskohan kyseessä ollut nosturilla ja vaihtolavalaitteilla ollut TVH:n entinen Jyry-Sisu Kainuun Tiemestaripiiristä rek.no OET-683 ja ovessa sittemmin VR:n merkintä 0432 7701? Tämmöinen auto on meillä tuossa pihalla odottamassa entisöintiä ja on nimenomaan ollut Seinäjoella ennen siirtymistään hetkeksi VR:lle Jyväskylään, josta se huutokaupattiin pois.