Resiina-keskustelu

Ajankohtaiset => Uutiset => Aiheen aloitti: Pietu Tuovinen - Lokakuu 06, 2017, 09:39:40Otsikko: Ve­nä­läis­me­dia: Parikymmentä kuollut bussin ajettua junan eteen
Kirjoitti: Pietu Tuovinen - Lokakuu 06, 2017, 09:39:40

STT

Venäjällä ainakin 20 ihmistä on kuollut bussin ja junan törmäyksessä, kertoo venäläismedia. Uutistoimisto Interfaxin tietojen mukaan kuolleiden joukossa on kolme lasta.

Onnettomuus tapahtui aamuyöllä puoli neljältä Moskovan aikaa pääkaupungista itään sijaitsevalla Vladimirin alueella. Alustavien tietojen mukaan linja-auto lähti ylittämään tasoristeystä varoitusvalosta huolimatta ja jäi junan eteen. Interfaxin mukaan vielä ei ole varmaa, tuliko bussiin vika vai tekikö bussikuski tappavan virheen.

Vladimirin alueen edustajan mukaan bussi oli Kazakstanin kilvissä, mutta matkustajat olivat Uzbekistanista, Interfax kertoo.

Turma sattui Pokrovin rautatieasemalla noin sata kilometriä Moskovasta itään. Turmajuna oli matkalla Pietarista Nizhni Novgorodiin.

Törmäyksestä on aloitettu tutkinta.

http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/venalaismedia-parikymmenta-kuollut-bussin-ajettua-junan-eteen-moskovan-itapuolella/772544/