Resiina-keskustelu

Ajankohtaiset => Tapahtumat => Aiheen aloitti: Henri Hovi - Helmikuu 15, 2020, 11:42:35Otsikko: SRHS:n tapahtuma Tampereella
Kirjoitti: Henri Hovi - Helmikuu 15, 2020, 11:42:35
Seuran paperisessa jäsentiedotteessa oli virheellinen päivämäärä Tampereella syyskuussa 2020 järjestettävälle seuran tapahtumalle. Oikea päivämäärä on 28.9.2020. Pyydän hävittämään paperiset jäsenkirjeet, jotta virheellinen pvm ei jää kummittelemaan.
Tapahtumasta tullaan tiedottamaan tarkemmin ajankohdan lähestyessä tässä viestiketjussa.

Terveisin,

SRHS


Otsikko: Vs: SRHS:n tapahtuma Tampereella
Kirjoitti: Jorma Rauhala - Helmikuu 16, 2020, 20:59:37
Tampereella syyskuussa
Tapahtumasta tullaan tiedottamaan tarkemmin ajankohdan lähestyessä tässä viestiketjussa.
Mitä erikoista Tampereella tuona arkimaanantaina tapahtuu, vai onko se vain peruskokouksen pito joskus muuallakin kuin Hesan assan ympäristössä?


Otsikko: Vs: SRHS:n tapahtuma Tampereella
Kirjoitti: Simo Virtanen - Syyskuu 15, 2020, 20:28:14
Lähestyy lähestyy, mutta mitään ei kuulu. Lisätietoja luvattiin tässä ketjussa..

Tampere toki elää laajaa kiskoliikenteen renesanssia ja ratikkahan se ykköskohde voisi olla, kun nyt on ensimmäinen valmis vaunukin täällä ja ratikat kulkevat varikoltaan jo rautatieasemalle asti.

Toki kansi ja Uros-areenakin on mielenkiintoinen hanke, eikä Tesoman seisakettakaan voi sivuuttaa huomiotta.

Ketjun helmikuun jälkeen vaan on tapahtunut paljon muutakin, joten mikä lienee SRHS:n tapahtuman tilanne?

XXX

No siellähän se heti toisessa ketjussa oli julkaistukin. Enpä tiedä tässä tautitilanteessa. Ei oikein hotsita auditorio eikä bussiajelu, vaikka nivelbussi kiva olisikin.


Otsikko: Vs: SRHS:n tapahtuma Tampereella
Kirjoitti: Roope Prusila - Syyskuu 16, 2020, 18:41:43
Enpä tiedä tässä tautitilanteessa. Ei oikein hotsita auditorio eikä bussiajelu, vaikka nivelbussi kiva olisikin.

Olisiko auditorio osuus mahdollista kuunnella etänä? Samaa mieltä Simon kanssa, että tautitilanteen vuoksi vähän riski lähteä paikanpäälle. Mahkut tartuntaan pienet, mutta sitten jos se napsahtaa niin ei ole kenelläkään hauskaa.


Otsikko: Vs: SRHS:n tapahtuma Tampereella
Kirjoitti: Henri Hovi - Syyskuu 19, 2020, 18:34:28
Myöhäinen tiedottaminen johtuu juurikin tästä virusepidemiasta. Jouduimme odottamaan viimeiseen mahdolliseen ajankohtaan tiedottamisen aloittamisessa, jottei tilaisuutta tarvitsisi perua samantien kutsun jälkeen toisen virusaallon yleisten viranomaiskieltojen takia.

Etäyhteyksiä ei tällä kertaa voida järjestää, sillä kokouspaikka on meille outo eikä nettiyhteyksistä ja niiden laadusta ole mitään tietoa. Ohjelma on myös aikataulullisesti tiukka eikä aikaa vianselvitykselle ole. Etäyhteyttä tutkitaan normaalissa pitopaikassa pidettäville kerhoilloille.

Jorman kysymykseen vastaus on, että kyse on enemmän normaalista kerhoillasta, johon seuran Tampereen seudulla asuvat jäsenet pääsevät helpommin osallistumaan kuin tavallisiin kerhoiltoihin kuin erikoista ohjelmaa omaavasta tilaisuudesta. Tällaisia Helsingin ulkopuolisia kerhoiltoja tai muita tutustusmistilaisuuksia on tavoite järjestää muutaman vuoden välein Etelä-Suomessa.