Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: Suomalaisten rautatieaiheisten uutisten koostesivu Facebookissa  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Mikko Nyman
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 963


« : Kesäkuu 20, 2017, 11:28:29 »

Facebookissa on jo pidemmän aikaa toiminut rautatieharrastaja Marko Vornasen perustama ja ylläpitämä Yksinäinen junan pilli -niminen ryhmä, johon kerätään kootusti suomalaisia rautatieaiheisia uutisia ja muita aiheeseen liittyviä ajankohtaisia asioita. Kuten missä tahansa muussakin sosiaalisen median kanavassa, myös Yksinäinen junan pilli -FB-ryhmässä käyttäjien on mahdollista osallistua keskusteluun.

On syytä huomauttaa, että kyseessä ei ole rautatieaiheinen kuvasivusto; niitä löytyy muualtakin internetistä riittävästi.
tallennettu
Jarkko Voutilainen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 785


« Vastaus #1 : Kesäkuu 20, 2017, 14:18:49 »

Jo joitakin vuosia toiminut pääasiassa rautatie- ja jossain määrin joukkoliikenneaiheinen uutissivusto Twitterissä:

https://twitter.com/raideryhma
tallennettu
Mikko Nyman
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 963


« Vastaus #2 : Tammikuu 15, 2018, 18:34:03 »

Tuli mieleen, että olisiko vorgin keskustelualueella teknisesti mahdollista toteuttaa sellainen juttu, että jokin (uusi?) aihealue päivittyisi automaattisesti vaikkapa Yksinäinen junan pilli -Facebook-ryhmän tai Voutilaisen Jarkon linkkaaman Raideryhmän Twitter-tilin uutimoista?

Ainakin Jlf:llä tällainen on käytössä HSL:n tiedotteiden ja uutisten osalta.
tallennettu
Tuukka Ryyppö
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 2642


« Vastaus #3 : Tammikuu 15, 2018, 20:56:12 »

Tällaisen hoitamiseen Suomen suurin sivusto on Vaunut.org, jossa on mahdollisuus kenelle tahansa julkaista rautatieaiheisia uutisia.
Olisiko mahdollista kyseisessä ryhmässä ehkä mainostaa kyseistä sivustoa?
Tämän linkin kautta pääset lukemaan uutisia: http://www.resiinalehti.fi/ ja tästä niitä kirjoittamaan: http://vaunut.org/keskustelut/index.php/board,3.0.html

Olisi joka tapauksessa paljon miellyttävämpää, että nuo olisi nähtävissä mieluummin epäkaupallisessa vaunut.orgissa kuin itsekkään inhoärjypaskamaisessa Facebookissa.
tallennettu

Matkustaminen on kallista. Paitsi jos päättää olla maksamatta majoituksesta. Jee!
Marko Laine
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 198


« Vastaus #4 : Tammikuu 16, 2018, 08:36:51 »

Tuukan kanssa täysin samaa mieltä: Vaunut.orgiin on kaikkien harrastajien yhteinen sivusto, jonka ylläpidosta vastaa useamman hengen ryhmä. Mielummin kannattaa keskittää uutisointi ja kuvat tänne, paikkaan jossa ne säilyvät, kuin yksityisten ihmisten pitämille omille Fb-sivuille.

Toki jokainen saa harrastaa siellä missä haluaa, mutta suuria markettiketjuja lainatakseni: keskittäminen kannattaa aina Hymyilee
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: Suomalaisten rautatieaiheisten uutisten koostesivu Facebookissa  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2019 Resiina