Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: Tasoristeys onnettomuus Siiinjärvellä!  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Reijo Kankkunen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 2976


« : Kesäkuu 08, 2018, 17:17:57 »

Äiti ja kaksi pientä lasta jäivät autolla junan alle Siilinjärvellä - selvisivät vähäisillä vammoilla
Tänään klo 16:59
Auto työntyi törmäyksen myötä ojaan.
Äiti ja kaksi pientä lasta jäivät henkilöautolla junan alle tasoristeyksessä Siilinjärven Kuuslahdessa.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan henkilöauto oli jäänyt tukkilastissa olevan junan tönäisemäksi vartioimattomassa tasoristeyksessä. Juna kulki onnettomuushetkellä alhaisella nopeudella.

Poliisin mukaan juna oli tullut auton kulkusuunnasta katsottuna oikealta ja osunut täten auton oikeaan kylkeen etuoven kohdalle. Auto suistui törmäyksen voimasta pyörilleen viereiseen ojaan.

Kyydissä olleet pienet lapset olivat poliisin tietojen mukaan turvaistuimissa ja sekä he että autoa kuljettanut äiti selvisivät onnettomuudesta ilman vakavia vammoja. Kaikki kolme kuljetettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan onnettomuuspaikalta.
tallennettu
Reijo Kankkunen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 2976


« Vastaus #1 : Kesäkuu 08, 2018, 17:27:17 »

Äiti ja lapset jäivät henkilöautolla junan alle
 Onnettomuus sattui ennen kello 16:ta Siilinjärven Kuuslahdessa. Alueen läpi kulkee sähköistämätön junarata Siilinjärveltä Yaran tehtaiden ohi edelleen Juankosken kautta Pohjois-Karjalaan Outokumpuun ja Joensuuhun. 2
Onnettomuus sattui ennen kello 16:ta Siilinjärven Kuuslahdessa. Alueen läpi kulkee sähköistämätön junarata Siilinjärveltä Yaran tehtaiden ohi edelleen Juankosken kautta Pohjois-Karjalaan Outokumpuun ja Joensuuhun. Kuva: Annukka Miettinen
Henkilöauton kuljettaja ajoi vahingossa tavarajunan eteen vartioimattomassa tasoristeyksessä Siilinjärvellä perjantaina.

Autossa oli nainen ja kaksi alaikäistä lasta. Ensitietojen mukaan kaikki kolme ovat selvinneet onnettomuudesta hengissä, mutta kaikki heistä ovat saaneet vähintään kolhuja rajusta törmäyksestä.

Ensitietojen mukaan kaikki kolme autossa ollutta henkilöä on viety ambulansseilla hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Perheen äidin arvioidaan loukkaantuneen turmassa. Lasten kunto ainakin tarkistetaan sairaalassa.

Poliisin mukaan kenelläkään heistä ei ole vakavia vammoja.

Onnettomuus sattui ennen kello 16:ta Siilinjärven Kuuslahdessa. Alueen läpi kulkee sähköistämätön junarata Siilinjärveltä Yaran tehtaiden ohi edelleen Juankosken kautta Pohjois-Karjalaan Outokumpuun ja Joensuuhun.

Rataosuudella ei ole matkustajajunien reittiliikennettä, mutta sillä kulkee paljon tavarajunia sekä satunnaisesti esimerkiksi museojunia. Törmäyksessä osallisena ollut tavarajuna oli tukkilastissa.

Juna oli ollut tulossa idästä Siilinjärven keskustan suuntaan, kun auto oli tullut radalle vasemmalta eli kantatie 75:ltä paikallistietä pitkin.

Junan vauhti oli ollut törmäyshetkellä melko alhainen. Juna osui auton oikeaan kylkeen etuovien kohdalle.

Auto suistui törmäyksen voimasta ojaan, mutta se pysyi pyörillään.

Poliisin mukaan kaksi lasta olivat olleet turvaistuimissa, jotka suojasivat lapsia merkittävästi.

Poliisi tutkii tapausta.
tallennettu
Teemu Saukkonen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 542


« Vastaus #2 : Kesäkuu 08, 2018, 20:51:31 »

PAI65660? Vaan ei ole myöhästellyt. https://julia.dy.fi/timetables?s=65660&d=8.6.2018
tallennettu
Pasi Utriainen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 303


« Vastaus #3 : Kesäkuu 08, 2018, 21:40:17 »

Sänkimäen puunhakija eli PAI 65660 oli siis kyseessä ja tasoristeys jälleen kerran Enso-Gutzeit, mutta kuljettaja ei havainnut törmäystä lainkaan.

Lainaus Savon Sanomien verkkouutisesta: "viranomaisten tietojen mukaan veturista ei ollut näkynyt autoa eikä törmäystä lainkaan. Veturinkuljettaja oli kuullut jonkin tömäyksen, mutta kuljettaja oli luullut veturin takana olleiden vaunujen paukkavan päin veturia tai toisiaan".
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: Tasoristeys onnettomuus Siiinjärvellä!  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2020 Resiina