Rautatiet ja harrastus  |  Ulkomaat  |  Aihe: "Taikakeksit" johtivat Luxemburgilaisen junan evakuointiin  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Pietu Tuovinen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 185


« : Heinäkuu 11, 2018, 09:25:52 »

Viime maanantaina Luxemburgilainen siivousporukka, joka oli siivoamassa Luxemburg Garen asemaa, löysi keksipaketin jonka joku matkustaja oli jättänyt jälkeensä asemalle CFL:n junan lähdettyä.
Kolmen hengen ryhmä päätti syödä jäljelle jääneet keksit ja pian he alkoivat voida omituisesti ja yksi heistä pyörtyi. Koska juna oli jo jättänyt aseman ja siivoajien outojen oireiden syy epäselvä, juna päätettiin pysäyttää ja evakuoida seuraavalla asemalla. Huoli oli että jokin junassa ollut aine tms. oli saanut aikaan oireita siivoajilla ja se voisi aiheuttaa oireita myös matkustajille.
Poliisi saapui paikalle ja tarkasti junan, mutta ei löytänyt mitään mikä olisi voinut olla oireiden taustalla. Tässä vaiheessa siivoojat pääsivät kertomaan poliisille, että he olivat syöneet asemalle jääneitä keksejä.
Kun asiaa tutkittiin, selvisi että keksit sisälsivätkin kannabista.
Varsinaisia "taikakeksejä"  Hymyilee leveästi

https://today.rtl.lu/news/luxembourg/1207906.html
tallennettu

Don't panic.
Risto Sollo
Käyttäjä
Paikalla

Viestejä: 60


« Vastaus #1 : Heinäkuu 11, 2018, 11:08:16 »

Mistähän niitä keksejä saapi?
tallennettu
Tuukka Ryyppö
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 2643


« Vastaus #2 : Heinäkuu 11, 2018, 17:00:31 »

Mistähän niitä keksejä saapi?

Aika monesta sellaisiin erikoistuneesta kahvilasta Alankomaissa. Tai sitten itse tekemällä, kun ostaa ensin jostain kannabista. Loppu on lähinnä suklaakeksien tekemistä, eli ihan tavallista leipomista.
Syötynä vaikutus alkaa n. 30 min viiveellä ja kestää huomattavasti pitempään kuin poltettuna. Siksi syömällä on helppo saada elimistöönsä liikaa THC:tä, mistä seuraa tuutiruuhka, eli vaaraton mutta koko lailla epämiellyttävä tila, jossa henkilö ei muista miten omia käsiä, jalkoja ja silmäluomia käytetään, voiden joitakinkymmeniä minuutteja lähinnä vain maata maassa valveilla enemmän tai vähemmän lamaantuneena.
Olen teini-iässäni ollut tupareilla, joissa oli tarjolla huonosti sellaisiksi merkittyjä taikakeksejä, mistä aiheutui yhdelle vieraista tuollainen Hymyilee leveästi
tallennettu

Matkustaminen on kallista. Paitsi jos päättää olla maksamatta majoituksesta. Jee!
Risto Sollo
Käyttäjä
Paikalla

Viestejä: 60


« Vastaus #3 : Heinäkuu 12, 2018, 09:50:51 »

Enpähän taida kokeilla...
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Rautatiet ja harrastus  |  Ulkomaat  |  Aihe: "Taikakeksit" johtivat Luxemburgilaisen junan evakuointiin  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2019 Resiina