Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: Seitsemän yhtiötä hyväksytty HSL lähiliikenteen kilpailutukseen  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Pietu Tuovinen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 199


« : Syyskuu 07, 2018, 12:01:13 »

Lyhyesti käännettynä:
HSL on hyväksynyt seitsemän yhtiötä tulevaan HSL lähiliikenteen kilpailutukseen. Kilpailutettava liikenne kattaa Kehäradan, Helsinki-Kerava radan ja Helsinki-Siuntio radan lähijunat. Liikenne- ja viestintäministeriö järjestää erillisen kilpailutuksen koskien muita lähiliikenteen linjoja.
HSL:n kilpailutukseen hyväksymät yhtiöt ovat VR, SJ, DB:n tytäryhtiö Arriva Sverige, MTR Corp. tytäryhtiö MTR Nordic, Transdev Sverige ja brittiläiset First Rail Holdings ja Go-Ahead Group.

Koko artikkeli: https://www.railwaygazette.com/news/passenger/single-view/view/seven-approved-to-bid-for-helsinki-commuter-operating-contract.html
tallennettu

Don't panic.
Mikko Nyman
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 967


« Vastaus #1 : Syyskuu 07, 2018, 12:12:36 »

Avaanko Pandoran lippaan, jos sanon, että VR pitäisi sulkea ulos sekä HSL:n että LVM:n kilpailutuksista? Nykyisen henkilöstön asema tulee luonnollisesti turvata Lonka-sopimusta noudattaen.
tallennettu
Petri P. Pentikäinen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 722


« Vastaus #2 : Syyskuu 07, 2018, 12:24:45 »

Kyseinen kulkulaitos tiedotti asiasta suomeksi reilu viikko sitten:

HSL hyväksyi seitsemän tarjoajaa osallistumaan lähijunien kilpailutukseen
30.08.2018 - Muokattu: 30.08.2018

Tarjoajista kaksi on valtion rautatieyhtiötä ja viisi Euroopan markkinoilla toimivaa joukkoliikenneyhtiötä. Kilpailutusta jatketaan nyt tarjoajien kanssa käytävillä neuvotteluilla. Lähijunaliikenteen kilpailutus on tarkoitus ratkaista huhtikuussa 2020. Valittu operaattori aloittaa kilpailutetun lähijunaliikenteen HSL:n alueella näillä näkymin kesäkuussa 2021.

HSL päätti hyväksyä kaikki seitsemän osallistumishakemuksen jättänyttä tarjoajaa mukaan HSL-alueen lähijunaliikenteen kilpailutukseen. Kilpailutuksessa on nyt mukana kaksi valtion rautatieyhtiötä, VR-yhtymä Oy Suomesta sekä SJ AB Ruotsista.  Loput viisi mukana olevaa tarjoajaa - Arriva Sverige AB, MTR Nordic AB, Transdev Sverige AB, First Rail Holdings ja The Go-Ahead Group plc - edustavat laajasti Euroopan markkinoilla toimivia joukkoliikennekonserneja, jotka MTR:ää lukuun ottamatta toimivat myös bussiliikenteessä.

...


https://www.hsl.fi/uutiset/2018/hsl-hyvaksyi-seitseman-tarjoajaa-osallistumaan-lahijunien-kilpailutukseen-15856
tallennettu

Rinnakkaisohjelma - olohuone järjestelmäharrastuksen ystäville https://www.youtube.com/user/rinnakkaisohjelma/videos
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: Seitsemän yhtiötä hyväksytty HSL lähiliikenteen kilpailutukseen  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2019 Resiina