Resiina  |  Resiinan nettisivusto  |  Aihe: Stalinin oppia  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Arto Lopia
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 432


« : Helmikuu 25, 2019, 04:38:29 »

Tämän sosiaalisen median alustan moderointi on jotenkin niin mätää kuin olla ja voi. Jos joku VR:n suorittavan portaan edustaja komentelee moderaattoreita, niin aika ohuella pohjalla olette. Keskustelu on melko vapaata, mutta kuvien kommentointi taas, no ei tunnu olevan.

Määttä aikoinaan määritteli tämän sivuston pysyväksi, eli kuvia ei poisteta. Nykyään kun poistaa tunnuksen niin poistuu kuvatkin, miksi? Jos mun kuvat jotain kiinnostaa niin voisivat ne olla olemassa vaikka haluaisin poistaa itseni tästä itsekeskeisestä ja poliittisesti suuntautuneesta sivustolta.

Sisällön tuottajien päähän potkiminen nyt tuskin on kovin järkevää. Ketään ei enää kiinnosta pikkuhillereiden potkusätkykilarit. Ei noi semiammattilaisetkaan ole kiinnosuneet laittaa kuvia tänne.

Onko tää joku yhdistyspolitiikan työkalu, hyvaa jatkoa valitsemalleen tielle.
tallennettu

Kyllä diktaatti hyvä on, sitä en kiellä.
Olli Keski-Rahkonen
Ylläpito
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 238


« Vastaus #1 : Helmikuu 25, 2019, 11:47:33 »

Vastataanpa suoraan tähän, ettei nyt jäisi mitään hampaankoloon. Viime viikolla poistin kommentteja kahdesta ketjusta joissa olit kirjoittajana.

Toisessa tapauksista kommenttisi poistuivat muiden kirjoittajien kommenttien ohella, kun koko asevoimiin liittyvä keskustelu siivottiin pois. Kirjoittamissasi kommenteissa ei yksinään ollut mitään syytä poistoon, mutta koska keskustelu lähti toisten kirjoittajien toimesta lapasesta, päädyin poistamaan koko keskustelun. Yhden kirjoittajan näkökulmasta saattaa näyttää siltä että moderointi kohdistui nyt henkilöön, vaikka kyse oli suuremmasta kokonaisuudesta.

Toisessa tapauksista poistui yksittäinen kommenttisi, jossa viitattiin kuvitteelliseen terroristikonduktööriin. Tässäkin tapauksessa on aiheyhteydestä helppo päätellä ettei keskustelu sovellu sivustolle.

Politiikkaan ja uskontoon liittyvät keskustelut ovat toki tärkeitä, mutta ne myös herättävät turhankin paljon intohimoja suuntaan jos toiseenkin. Näistä helposti aina joku pahoittaa mielensä, enkä näkisi tätä hyväksi pienelle harrastuskentällemme, jossa eniten hyötyä olisi keskittymisestä itse ydinasiaan. Yhdistyspolitiikkaa tähän keskuteluun on turha sotkea, sellaista yhteyttä ei ole.
tallennettu
Arto Lopia
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 432


« Vastaus #2 : Maaliskuu 18, 2019, 22:36:46 »

Kiitos.

...edit...Mun kommenttini ei tainnut olla kuin vastaus perusteluineen siihen ettei moiseen terrorismiin tarvitse olla osa junan henkilökuntaa, mutta joutaa moiset keskustelut poistaa, vaikka ihan juurineen. Tiukka linja poliittiseen mussutukseen on ainoa linja joka johtaa johonkin järkevään.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 19, 2019, 00:37:11 kirjoittanut Arto Lopia » tallennettu

Kyllä diktaatti hyvä on, sitä en kiellä.
Jouni Halinen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 555


« Vastaus #3 : Maaliskuu 21, 2019, 03:06:59 »

Tämä on nyt pakko laittaa tänne, lisäsin 3  kuvan kuvasarjan 11.3, sattuneista syistä skannaus meni pieleen ja kävin skannaamassa ne muualla uudelleen, vaihdoin kuvat kaikkien ohjeiden mukaan uusiksi 17.3 aamupäivällä, nyt on kulunut jo pitkälti 4:tä vuorokautta eivätkä kuvat ole vieläkään vaihtuneet uusiksi. Laitoin kuvasarjan kommenttikenttään myös vienon kysymyksen:
 ”Miten tää homma toimii, mä vaihdoin kuvat parempiin jo 12 tuntia sitten, mutta uudet kuvat eivät näy vieläkään. Menikö mulla jokin väärin vai mistä on kysymys”?.
 
Asia ei tälläkään edennyt. Olisi fiksua että kuvanvaihtaja näkisi kuvanvaihto tilanteessa vaihdetun kuvatiedoston nimen ja pystyisi näkemään että oikea kuva on todella menossa vanhan tilalle. Nyt kuva vaan katoaa jonnekkin saatetekstillä ”ylläpito ehkä hoitaa, jos muistaa”
Nyt kun katsoin, niin totesin että ylläpidossa on näemmä pidetty yt neuvottelut, ja väki on tainnut vähetä ainakin 40 %:tilla. Jäljellä on pääjehu, nörtti ja 2 kpl 24/7 toimihenkilöä.

Nyt kun uuden päätoimittajan valinta on hyvässä vauhdissa (hakuaika on ainakin päättynyt) niin voitaisiin tehdä samalla pienimuotoinen ryhtiliike. Laitettaisiin kaikille toiminnoille selkeät vasteajat, esim kuvanvaihdossa se voisi olla 24 tuntia. Siitä ovat jotkut nurisseet, että kun pyytää tunnuksienpoiston, niin siinä menee monta viikkoa, minusta 3 päivää olisi kohtuullinen aika. Muihinkin asioihin vastattaisiin viikon sisällä.

Eli Hoi ylläpito.  koska kuvani vaihtuvat uusiin.
tallennettu

Skiffari 40
Jape Ruotsalainen
Ylläpito
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 309


« Vastaus #4 : Maaliskuu 21, 2019, 10:26:47 »

Yksi junanörtti tässä nyt vastaa sen verran, ettei järjestelmässä näy kuvienvaihtoa. Tutkitaan osaltamme, toimiiko tekniikka. Tarkistatko itse nyt vielä, että olet tehnyt vaihdon oikein. Kuvanvaihdoissa kuva menee aina ylläpidon hyväksyntään asti piiloon, ja koska kuvasi ovat näkyvissä edelleen, tämä puhuisi sen puolesta, ettei tekemäsi vaihto ole onnistunut. Kokeile kertaalleen uusiksi, ja jos ei onnistu, tutkitaan lisää.

Tämä vasteaika on aina se, mikä puhututtaa. Vasteaikoja on kuitenkin ikävä vaatia henkilöiltä, jotka eivät ole palkattuina, vaan tekevät vapaaehtoistyötä. Voi pian hävitä ne loputkin tyypit pois kuvioista, jos päätoimittaja ryhtyy puhumaan 12 tunnin vasteista. Ei kukaan voi palkkatyötään vähentää tai vaikkapa perheen kanssa olla vähemmän, että junakuvat näkyvät aiemmin.

Ja päätoimittajan vaihdoksesta on tietoa tuolla toisessa ketjussa.
tallennettu
Arto Lopia
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 432


« Vastaus #5 : Joulukuu 25, 2019, 20:42:17 »

Taas on lähtenyt viesti. Jos täällä on tiettyyn suuntaan suuntautuva poliittisen korrektiuden vaatimus olemassa, niin ilmoitettakoon tästä julkisesti ja julkeasti kaikille alamaisille käyttäjille.

Ymmärrän sitten minäkin olla loukkaamatta teidän epäjumalianne, viddu.
tallennettu

Kyllä diktaatti hyvä on, sitä en kiellä.
Jussi Laukkanen
Ylläpito
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 43


« Vastaus #6 : Joulukuu 26, 2019, 09:29:14 »

En usko, että viestin poisto ainakaan tässä tapauksessa tuli yllätyksenä.
Jos niin kävi, yritän seuraavassa tuoda esiin niitä periaatteita, joita olen pitänyt ohjeenani puuttuessani keskusteluihin täällä Resiinassa.

Asioista ollaan eri mieltä, ei siinä mitään. On aivan OK sanoa, että olen asiasta toista mieltä kuin tämä toinen keskustelija. Vielä parempi olisi, jos perustelisi asian: “Keskustelija N.N:n esittämä ehdotus, johtaisi mielestäni siihen, että…”
Tärkein periaate on, ettei toista keskustelijaa tuomita/luokitella/nimitellä millään tavalla halventavasti tai loukkaavasti. Aivan sama onko nimittelyyn käytetty sana vaikka “mölö”, “idiootti” tai “osaamaton”.
Toinen periaate on, että mielipideryhmää, puoluetta, uskontokuntaa tai mitään muutakaan ryhmää ei nimitellä halventavasti. Ihan sama, kuinka väärässä kyseinen ryhmä on tai kuinka moni tai kuka täällä tai muualla kannattaa kyseistä joukkoa.

Minulle on tullut sellainen kokemus, että elämämme on monella tavalla onnellisempaa tai ainakin mukavampaa, kun pyrimme olemaan sovussa toisten ihmisten kanssa. Myös rautatieasioista keskusteltaessa.
tallennettu
Arto Lopia
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 432


« Vastaus #7 : Joulukuu 31, 2019, 19:53:18 »

En itsekkään ollut yllättynyt, en ehkä kuitenkaan odottanut sitä.

Mun viestini ei kuitenkaan liittynyt kenenkään täällä kirjoittamaan mielipiteeseen tai kommenttiin ja oli aivan sopivassa osastossa. Kun luen kirjoittamiasi periaatteita niin alan epäillä että joku muukin viesteistäni on poistettu, en vaan tiedä mikä. No jos näin on niin ei kai se haittaa.

Ei se mun viestini edes edustanut minkään puolueen poliittisen linjan dissaamista, ainoastaan yhden merkittävässä poliittisessa asemassa toimivan henkilön toimien arvostelemista. Itsehän olen sitä mieltä, että polittiikka pois koko foorumilta niin lopputulos on. No ainakin parempi. Siinä haastetta moderaattoreille seuraavaksi vuodeksi Huh
tallennettu

Kyllä diktaatti hyvä on, sitä en kiellä.
Arto Lopia
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 432


« Vastaus #8 : Tammikuu 06, 2020, 00:36:30 »

Tähänkö tää nyt jässähti.

Ei kai se nyt ylläpitäjän velvollisuuksiin voi kuulua vastata yhtään mitään kenellekkään. Kunhan nyt heittää jonkin ylevän linjauksen ja jättää ku katti paskansa.

Onhan tää semmonen yhden totuuden foorumi, jossa joukkoliikenne ja fillareilla kaahailu on ne jutut joista suurin osa tykkää.

Ulkoasu olisi syytä muuttaa, vihreetä Virnistää
tallennettu

Kyllä diktaatti hyvä on, sitä en kiellä.
Erno Palonheimo
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 31


« Vastaus #9 : Tammikuu 06, 2020, 11:12:05 »

Onko tosiaankin yllättävää että rautatieaiheisella foorumilla tykätään joukkoliikenteestä?

Itse en ymmärrä tätä joidenkin intoa lykätä joka toiseen kommenttiinsa jotain poliittista änkyröintiä ja kuvitella että kaikki muutkin tekevät niin.
tallennettu
Sami Koskinen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 3


« Vastaus #10 : Tammikuu 06, 2020, 23:55:05 »

Ehkä keski-ikäiset miehet ovat liian tunteellisia keskustelemaan liikenneasioista.
tallennettu
Juhani Pirttilahti
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 1873


« Vastaus #11 : Tammikuu 07, 2020, 00:52:43 »

Ehkä keski-ikäiset miehet ovat liian tunteellisia keskustelemaan liikenneasioista.

Tuntevatko he tunteita vai eivätkö he tunne? Kas siinäpä kysymys.
tallennettu

[Tunnus poistettu]
Vieras
« Vastaus #12 : Tammikuu 07, 2020, 08:27:37 »

Kyllä muakin vituttaa kun joskus jlf:llä sanoin olevani PS jäsen, sen jälkeen alkoi natziksi haukkuminen, tämä jo USEITA vuosia sitten. Se on antanut vaan lisää puhtia ärsyttää kommunisteja kun tuntuu että vihreät luulevat voivansa omia kaiken rautatieliikennekeskustelun ja se, että vittuillaan että kuorma- ja linja-autot ovat perseestä ja jokapaikkaan pitää tunkea jotakin tyhmiä pikaratikoita.
tallennettu
Tuukka Ryyppö
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 2806


« Vastaus #13 : Tammikuu 07, 2020, 11:29:59 »

Kyllä muakin vituttaa kun joskus jlf:llä sanoin olevani PS jäsen, sen jälkeen alkoi natziksi haukkuminen, tämä jo USEITA vuosia sitten. Se on antanut vaan lisää puhtia ärsyttää kommunisteja kun tuntuu että vihreät luulevat voivansa omia kaiken rautatieliikennekeskustelun ja se, että vittuillaan että kuorma- ja linja-autot ovat perseestä ja jokapaikkaan pitää tunkea jotakin tyhmiä pikaratikoita.

Älä huoli, kyllä sut natsisympatioijaksi arvaa ihan ilman tuota tietoakin. Etenkin jatkuva älämölö "vihervasemmistosta" ja "kommunisteista" on ihan riittävästi viemään sulta uskottavuuden. Ja ehkä vielä enemmän tuo, että "minä saan sanoa mitä haluan, mutta muiden sanomiset ovat väärin, koska päätän tulkita ne sensuuriksi!"

Tuskinpa JLF:llä sun puoluekirjaasi siis on reagoitu.
tallennettu

Matkustaminen on kallista. Paitsi jos päättää olla maksamatta majoituksesta. Jee!
Jussi Laukkanen
Ylläpito
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 43


« Vastaus #14 : Tammikuu 07, 2020, 12:11:59 »

Rautateistä on varmaankin  mahdotonta keskustella kattavasti, ellei siinä keskustelussa aika ajoin sivuta yhteiskunnan liikennepolitiikkaa tai esimerkiksi energiapolitiikkaa. Harmi vaan, että siinä vaiheessa keskustelu usein siirtyy tälle tunneperäisen vänkäämisen alueelle, jossa kumpikin osapuoli toistaa vain omaa väittämäänsä vastapuolesta. Oma lukukokemukseni vorgissa olisi paljon parempi, jos tämän tyyppinen politiikkakeskustelu olisi tyystin poissa. Tämä on oma henkilökohtainen mielipiteeni eikä sitä kannata ottaa minään "ylläpidon virallisena näkemyksenä".

Mitä tulee moderointiin täällä Resiina.fissä, ovat kaksi edellä olevaa postausta sellaisia, että vakavasti mietin pitääkö näiden viestien oikeasti olla täällä. Mutta sekin oli vain minun henkilökohtainen näkemykseni.
tallennettu
Arto Lopia
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 432


« Vastaus #15 : Tammikuu 09, 2020, 01:25:26 »

Kyllä muakin vituttaa kun joskus jlf:llä sanoin olevani PS jäsen, sen jälkeen alkoi natziksi haukkuminen, tämä jo USEITA vuosia sitten. Se on antanut vaan lisää puhtia ärsyttää kommunisteja kun tuntuu että vihreät luulevat voivansa omia kaiken rautatieliikennekeskustelun ja se, että vittuillaan että kuorma- ja linja-autot ovat perseestä ja jokapaikkaan pitää tunkea jotakin tyhmiä pikaratikoita.

Älä huoli, kyllä sut natsisympatioijaksi arvaa ihan ilman tuota tietoakin. Etenkin jatkuva älämölö "vihervasemmistosta" ja "kommunisteista" on ihan riittävästi viemään sulta uskottavuuden. Ja ehkä vielä enemmän tuo, että "minä saan sanoa mitä haluan, mutta muiden sanomiset ovat väärin, koska päätän tulkita ne sensuuriksi!"

Tuskinpa JLF:llä sun puoluekirjaasi siis on reagoitu.

Nyt on lyöty natsikortti pöytään, se on keskustelulle lopetus.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 09, 2020, 07:02:45 kirjoittanut Jussi Laukkanen » tallennettu

Kyllä diktaatti hyvä on, sitä en kiellä.
Jussi Laukkanen
Ylläpito
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 43


« Vastaus #16 : Tammikuu 09, 2020, 07:04:51 »

Erittäin hyvin sanottu.
tallennettu
Tuukka Ryyppö
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 2806


« Vastaus #17 : Tammikuu 09, 2020, 19:03:57 »

Kyllä muakin vituttaa kun joskus jlf:llä sanoin olevani PS jäsen, sen jälkeen alkoi natziksi haukkuminen, tämä jo USEITA vuosia sitten. Se on antanut vaan lisää puhtia ärsyttää kommunisteja kun tuntuu että vihreät luulevat voivansa omia kaiken rautatieliikennekeskustelun ja se, että vittuillaan että kuorma- ja linja-autot ovat perseestä ja jokapaikkaan pitää tunkea jotakin tyhmiä pikaratikoita.

Älä huoli, kyllä sut natsisympatioijaksi arvaa ihan ilman tuota tietoakin. Etenkin jatkuva älämölö "vihervasemmistosta" ja "kommunisteista" on ihan riittävästi viemään sulta uskottavuuden. Ja ehkä vielä enemmän tuo, että "minä saan sanoa mitä haluan, mutta muiden sanomiset ovat väärin, koska päätän tulkita ne sensuuriksi!"

Tuskinpa JLF:llä sun puoluekirjaasi siis on reagoitu.

Nyt on lyöty natsikortti pöytään, se on keskustelulle lopetus.

Natsisympatisoija ei ole sama asia kuin natsi.
Mä en usko sun puhuvan juttujasi pahuuttasi, vaan ymmärtämättömyyttäsi. Siinä on vissi ero. Sä et ole natsi, vaan kyse on aivan muusta.
tallennettu

Matkustaminen on kallista. Paitsi jos päättää olla maksamatta majoituksesta. Jee!
Jussi Laukkanen
Ylläpito
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 43


« Vastaus #18 : Tammikuu 09, 2020, 19:48:32 »

Tämä natsikeskustelu saa nyt päättyä tähän. Minusta tuntuu, että tämä keskustelu on nyt toteuttanut oman tehtävänsä eli osoittanut käytännön esimerkkien avulla, missä keskustelun rajat menevät ja missä vaiheessa ylläpidon on puututtava keskusteluun.
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Resiina  |  Resiinan nettisivusto  |  Aihe: Stalinin oppia  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2020 Resiina