Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: "Junalla ovelta ovelle" Hesarissa  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Tapani Kunnas
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 287


« : Kesäkuu 18, 2010, 08:32:43 »

http://tinyurl.com/25kc3ax
tallennettu
[Tunnus poistettu]
Vieras
« Vastaus #1 : Kesäkuu 18, 2010, 10:05:35 »

Hmmm..., ihan hauskasti kirjoitettu juttu. Jotenkin jokaisesta pää- ja sivulauseesta ilmeni, että toimittaja oli mimmi  Iskee silmää Anyway, oli nainen tai ei, ihan hyvän oivalluksen toimittaja silti on tehnyt tuosta, että junalla voi toden totta kierrellä tuon alueen turistikohteissa yhden päivän aikana, kiitos lisääntyneen kiskobussiliikenteen. Montakohan euroa maksaisi, jos VR laittaisi aikataulukirjan Par-Sl-sivuille ehdotuksen ja koontiaikataulun turistikierroksesta Lustoon, Retrettiin ja Savonlinnaan? Nyt menee jo utopian puolelle, mutta VR:hän voisi tehdä tälle välille vaikkapa vuorokauden voimassa olevia matkailijalippuja, jotka kävisivät vapaavalintaisiin juniin. Mutta kuten sanottua, pidän nyt kuitenkin jalat maassa liian järkevän ajatuksen toteutumisen suhteen.
tallennettu
Simo Virtanen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 1239


« Vastaus #2 : Kesäkuu 18, 2010, 14:06:59 »

Eikä jäänyt lukijalle epäselväksi, että VR:n aikataulut ovat ainoastaan viitteellisiä. Niiden mukaan jos matkaansa suunnittelee, niin voi jäädä Retretin opaskierros kokematta ja taksimatkankin kulut tuplaantuvat.
tallennettu
Laura Jänis
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 107


« Vastaus #3 : Kesäkuu 18, 2010, 17:00:58 »

Heinäkuussa on ajatus juuri tuollainen päivä tai pari viettää kyseisellä alueella. Mukavasti pääsen Kerimäen asemalta liikkeelle, omaan tukikohtaan siitä ei ole kun pari kilometriä.

Kuka lie päättänyt, että Silvolasta tuli Kerimäki. Moni on ihmeissään ollut Kerimäen asemalla keskellä maaseutua ja tuumaillut, että missähän se kirkko oikein on.
tallennettu
Tuukka Ryyppö
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 2714


« Vastaus #4 : Kesäkuu 18, 2010, 17:23:06 »

Saahan tuolle välille kai ostettua TCV-junalipun, joka on voimassa kuukauden ajan ja sallii välipysähdykset? Pitää vaan käydä ulkomailla ostamassa. Ei pitäisi kuitenkaan tulla niin kalliiksi kuin yksittäisten lippujen ostaminen VR:ltä ja luultavasti toimitus on mahdollinen postitse.
tallennettu

Matkustaminen on kallista. Paitsi jos päättää olla maksamatta majoituksesta. Jee!
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Ajankohtaiset  |  Uutiset  |  Aihe: "Junalla ovelta ovelle" Hesarissa  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2019 Resiina