Resiina  |  JT-ilmoitukset  |  Aihe: Uuden Vorgin alkuvaikeudet  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Jape Ruotsalainen
Ylläpito
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 311


« : Tammikuu 05, 2009, 23:10:40 »

Tässä vielä tiedotetta paljon puhuttaneesta Vorg-jumista, mikä meitä heti aluksi kohtasi. Palautetta tuli runsaasti ymmärrettävistä syistä. Tässä vastaus kaikille yhteisesti.

Vorg käynnistyi 3.1.09 illalla ja jo reilussa viidessä minuutissa sivusto oli niin tukossa, että tukko aukeni vasta aamuyöllä. Kun porukka pikkuhiljaa sunnuntaina heräili, alkoi uusi jumitus kello 11 jälkeen.

Aluksi syyksi epäiltiin porukan rynnistystä sivuille, mutta sunnuntaina jo etsittiin vikaa. Vika saatiin korjattua koodista tänään aamulla. Ja olisi ollut edes se monimutkaisin toiminto, mutta kyse oli ihan pikkujutusta, mikä kuitenkin suuren kävijämäärän aiheuttamana teki lumipalloefektimäisesti etenevän tukon koko Vorgiin.

Ylläpito pahoittelee tapahtunutta. Toivotaan, että nyt Vorg rullailee suuremmitta ongelmitta eteenpäin. Saapunut palaute oli välillä melko kipakkaakin, joten ilmeisesti Vorgille on tilausta. Hymyilee Mutta korostettakoon nyt vielä, ettei kukaan tarkoituksella Vorgia jumiin pistänyt ja kyllä asioita on etukäteen mietitty sekä koetettu huolella rakentaa. Nyt vain kävi näin. Eikä kyseistä vikaa pienen porukan testauksissa olisi edes pystynyt huomamaan.

Todettakoon vielä, että palautetta on tullut runsaasti, ja myös tänne keskustelualueelle on tullut paljon kommentteja uudesta Vorgista, mikä on hieno juttu. Ylläpito vastailee, heti kun ehtii. Valitettavasti kuitenkaan ainakaan allekirjoittaneella ei ole taloudellisesti mahdollista heittäytyä kokopäiväiseksi ylläpitäjäksi, ja siksi aina kaikki asiat eivät tapahdu heti. Hymyilee

Kiitos kaikille kävijöille, jatketaan tästä! Aluksi ei pystynyt sanomaan, että mukavaa, kun olette paikalla näin runsaslukuisesti, mutta josko sen jo nyt pystyisi sanomaan. Hymyilee leveästi
tallennettu
Tuomas Pätäri
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 216


« Vastaus #1 : Tammikuu 05, 2009, 23:28:06 »

Aivan ymmärrettäviä alkuvaikeuksia. Nyt ensivilkaisulta näyttää ihan komealta ja suhteellisen selkeältäkin.
tallennettu
Valtteri Keski-Säntti
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 147


« Vastaus #2 : Tammikuu 05, 2009, 23:28:41 »

Kyllähän se tästä on muutaman tunnin käytön jälkeen selkeytynyt huomattavasti.
tallennettu

Pauli Kyllönen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 85


« Vastaus #3 : Tammikuu 06, 2009, 00:32:15 »

Se olisikin melko uskomatonta että nettisivupäivitykset taikka sovelluspäivitykset toimisi moitteetta heti julkaisun jälkeen.  8)
tallennettu
Jani Aas
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 50


« Vastaus #4 : Tammikuu 06, 2009, 12:47:21 »

 Virnistää Ei ne rautateilläkään heti alussa toimi kuin puikki,aina on pikkuisen säädettävää ja väännettävää. Hyvältähän täällä näyttää,kiitos kaikille jotka on sivustoa ollut vääntämässä.
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Resiina  |  JT-ilmoitukset  |  Aihe: Uuden Vorgin alkuvaikeudet  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2018 Resiina