02.11.2004 / Joensuu asema

02.11.2004 Pielisjoen silloilla on myös se toinen puoli. Tavarajuna pääsi yllättämään kuvaaajan selän takaa :)

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Perttu Karttunen
Lisätty: 02.11.2004 00:00
Junatyyppi
T:
Muu tunniste
Rautatieinfra: Silta

Kommentit

02.11.2004 17:13 Anssi Manninen: Mikäs juna tuossa sillalla mahtaa olla? Sp vaunuja jos oikein neän?
02.11.2004 20:11 Perttu Karttunen: Jos joku väittää notta junien kuvaaminen ei olis uheilulaji nii kokeilkoon itte. Kattelin jotain utta paikkaa kuvata tätä junaa, ja kävin tuossa tämän puolen penkereellä katsomassa, jotta saisko siitä minkäänlaista kuvaa Pielisjoen siltaa ryskyvästä junasta. Eepä suanunna, kun oli liikennemerkkejä tiellä, olis pitny seisoa melkeen kiskoilla, tai ainakin reippaasti ATU:n sisäpuolella, no, sitte takasi sillan toiselle puolelle kattelemaan näkkyykö siellä mitään, ja alkoi kuulumaan Deevereiden jylinä, ja tämä juna alkoi lähestyä aseman suunnasta siltaa. Pää kolmantena jalkana juoksin tähän ja sain hätäisesti pari kuvaa aikaiseksi. Sitä ennen tuolla sillan päälä oli toinen episodi kun Joensuun päivystäjävetureista toinen meni Onttolaan Soek - letkan kanssa. Olin jo melekeen syömässä läheisellä ABC:llä kun piti juosta takasi kuvaamaan se juna :P
02.11.2004 21:17 Anssi Manninen: Siis tämä on menossa länteen taikka pohjoiseen? Tiedätkö mikä juna tämä on? Monenkos aikaan kuvasit?
Joo,on meikäläisenkin yllättävät junat yllättäneet ihan tuosta vaan. Kerran olin aseman penkillä sämpylä kädessä syömässä ja jaffa pullo penkilla kun alkoi kuulua yllättäen kova kolina,noh Niiralan suunnilta tulikin vgobo juna Kuopioon jossa n.40 vgoboa. Jo tätä ennen oli mennyt puujuna(4668)Kuopion suuntaan. Olen kyllä ihan samaa mieltä että urheiluahan tämäkin on. Kyllä muuten siinä penkillä sämpylät lenteli ja jaffat läikky kun näin tämän junan,juoksu jalkaa pihalle.Noh kaikki hyvin,sain koneiden nrot ja kokoonpanon. Alkuhyvin, kaikki hyvin!:AP.
03.11.2004 10:36 Kimmo Huhta: Kyllä monesti saa henki kurkussa juosta. Tyypillinen tilanne on se, että näkee valokuvaamisen kannalta kohtuuttoman kaukaa jonkin mielenkiintoisen paikallaan pysyvän kohteen. No sittenpä lähtee juosta hilippasemaan lähemmäs, että ehtisi ottaamaan kuvansa, ennen kuin kohde poistuu paikalta. Vähän ennen kuin on kerennyt hyviin kuvausasemiin kohde nostaa kytkintä ja häipyy.
03.11.2004 19:00 Anssi Manninen: No joo,mulle on käynyt monesti juuri noin!

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!