??.??.???? / Hindenburgdamm, Saksa

??.??.???? Vanha postikortti, aiheena Hindenburgdamm. Vuosiluku ei ole tiedossa. Toivottavasti Pohjanmaanradalla liikennöitäessä ei tarvitse jatkossa seurata merisäätä. Ainakin hallituksen olematon liikennepolitiikka, jossa ei ole mitään yhteyttä ilmastomuutoksen hillintään omalta osaltamme ja joka siirtää liikennettä raiteilta kumipyörille, tukee ajatusta että nostetaan vaan meriveden pintaa. Puheet on puheita. Tarvitaan käytännön toimia. Heti. http://www.ym.fi/fi-fi/Ymparisto/Ilmasto​_ja_ilma/Ilmastonmuutoksen_hillitseminen​/Kansallinen_ilmastopolitiikka

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Hindenburgdamm Valtio: Saksa
Kuvaaja: tuntematon (Lisännyt: Jukka Ahtiainen)
Lisätty: 09.11.2015 21:03
Muu tunniste
Sekalaiset: Junamatkustaminen
Sijainti: Linjalla
Ulkomaat

Kommentit

09.11.2015 21:20 Jukka Ahtiainen: https://www.youtube.com/watch?feature=pl​ayer_detailpage&v=xf_mXAV0XVI
10.11.2015 08:49 Kari Haapakangas: Pohojanmaan rata on loppujen lopuksi varsin korkealla ja syvällä sisämaassa Kokkolaa lukuunottamatta. Ja Kokkolassakin vedennousu saa pitää julmettua kiirettä pysyäkseen maannousun tasalla.
10.11.2015 19:53 Antti Laajalahti: Kotkassa oli joitakin vuosia sitten tuollainen tilanne kun meressä oli iso vesi ja aallot loiskivat Hietasen ratapenkalle vieden hiekan raiteen alta. Liikenne jouduttiin keskeyttämään joksikin aikaa.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!