??.07.1979 / Järvenpää asema

??.07.1979 Jaakko Harjuvaaran lisäämistä hienoista Järvenpää-kuvista innostuneena lisään pari aiheeseen liittyvää kuvaa. Tämän kuvan otin sinä vuonna kun Ristinummen miehitys loppui.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Järvenpää asema
Kuvaaja: Reino Kalliomäki
Lisätty: 18.03.2016 23:22
Muu tunniste
Rautatieinfra: Asemarakennus, Opastin
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

19.03.2016 06:40 Jaakko Harjuvaara: Kiitos, kunniasta, mutta Karhuvaarat ovat kuuluisaa toimittajasukua. Minä olen Harjuvaara. :)
Upea kuva auringon helottaessa värien loistoa, tekniikkaa ja arkkiehtuuria, ihmisiä...
(Käyttäjä muokannut 19.03.16 06:42)
19.03.2016 10:59 Reino Kalliomäki: Anteeksi sekoiluni, korjasin!
20.03.2016 13:52 Jaakko Harjuvaara: Kiitos, ei haittaa, sillä nimestä on lukemattomia ihmeellisiä muunnoksia, kun perheen kanssa matkustimme Euroopassa ja Pohjoismaissa paljon teltan kanssa ja Campingkortissa oli selkeästi painettuna nimi, siitä huolimatta se jäljennettiin vaikka millaiseksi, kun ei ollut ymmärrettävissä sen maan kielellä.
Ristinummen pysäkkiin liittyy hauska kertomus. Sinne kokoontui aamuisin Helsinkiin työmatkalaisia aina samalle aamujunalle. Eräs Järvenpäähän muuttanut tuttavat kertoi, että olivat asuneet jo 7 vuotta täällä ja taas kesälomien jälkeen suunnilleen sama joukko odotti aamulla samaa junaa. - Tämä 7.syksy poikkesi siitä, että nyt nämä pysäkille tulijat alkoivat tervehtiä toisiaan siihen junalle tullessaan. Tähän asti olivat vain tulleet ja kukin odottaneet paikoillaan... Hän hämmästyi, kun kerroin, että tutkimusten mukaan suomalaisilla kestää 7v muuton jälkeen, että alkavat puhua asuinpaikastaan kotiseutuna ja tietysti kotiseudun naapuritkin ovat sitten 'tuttuja'.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!