16.07.2016 / Toijala

16.07.2016 Helsinkiin menevät junat joutuivat odottamaan Toijalan asemalla lähes kaksi tuntia etelässä olleen turvalaitevian vuoksi. Suuri joukko matkustajia lähti linja-autoilla eteenpäin, mutta asemalla odottelua kertyi heillekin yli 1,5 tuntia. - Infomonitorit asemalla olivat "kujalla" tilanteesta vielä kaksi tuntia tilanteen alettua. - Vaikka konduktöörit huolehtivatkin tiedottamisesta junassa ja sen lähistöllä, voisiko monitoreissa lukea matkustajille muutakin (väliaika)tietoa kuin että "Junaliikenne on seis"? Englannissa lukisi ehkä sama asia jotenkin näin: "Sorry but trains are not running right now. We apologize your inconvenience. Further information will follow soon." Siis suomeksi: "Junaliikenne on pysähdyksissä. Pahoittelumme. Lisätietoja mahdollisimman pian."

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Toijala
Kuvaaja: Timo Keski-Petäjä
Lisätty: 16.07.2016 19:24
Muu tunniste
Sekalaiset: Junamatkustaminen
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla, Rataverkon ulkopuolella

Kommentit

13.02.2018 01:32 Simo Pahula: Minä matkustin juuri tolla junalla IC 144. Hauska juttu, just olin vitsaillut ravintolavaunussa - ettei kai tää matka nyt yhteen olueeseen katkea ja samassa tuli kuulutus.
Toijalan aseman sisätilat kyllä minua olivat aina kiinnostaneet. Odotimme tosiaan jonkun aikaa ja sitten pääsimme jatkamaan samalla junalla Helsinkiin. Junassa oli tunnelmaa.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!