24.10.2001 / Piikajärvi

24.10.2001 »Rautatieharrastukseen kuuluu olennaisesti romunkeräys», totesi osuvasti Reino Kalliomäki. Tässä Valtionrautateiltä lahjoituksena saatua saalista. Tuolloin elettiin vielä sitä aikaa, jolloin oli muodissa jättää osa kuvattavan päästä kuvan ulkopuolelle.

Kuvan tiedot
Kuvaaja: H. Lanne (Lisännyt: Ari-Pekka Lanne)
Kuvasarja: Silmät
Lisätty: 15.07.2017 23:47
Muu tunniste
Rautatieinfra: Opastin
Sijainti: Rataverkon ulkopuolella
Vuodenajat: Syksy

Kommentit

16.07.2017 12:43 Timo Järvi: Nyt on pakko viilata pillkua tai ainakin sen muotoa tai paikkaa....

Jos kyseessä olisi puhdas romu, sille ei olisi enää käyttöä (edes harrastajille). Kyse ei siis voi olla romusta, vaan käyttökelpoisesta materiaalista, jonka uusiokäytön mahdollisuuksia ei ole vielä joko kartoitettu tai riittävän hyvin tiedostettu :)

Kaikki vähänkään esimerkiksi elektroniikkarakentelua tms. harrastavat tietävät, että potentiaalista ja kierrätyskelpoista materiaalia ei pidä heittää pois, ennen kuin kaikki käyttökelpoinen materiaali on evakuoitu ja varmuusvarastoitu odottamaan tulevaa tarvetta. Joskus se tarve vain voi antaa odottaa itseään hieman pidempään :)
11.10.2017 07:45 Raimo Harju: Näin vanhempana miehenä/ aviomiehenä, olen usein joutunut vaimoväeltä kuulemaan että lähes kaikki mitä olen onnistunu löytämään ja talteen ottamaan, on pelkkää romua ja rojua, ja se tulee heittää pois. Yksi mulle arvokas esine, Hurun nokka-ovi on kuitenkin saanut olla niillä sijoillaan johon olen sen laittanut, koska vaimon voimavarat eivät ole riittäneet sen pois heittämiseen.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!