21.07.1928 / Anacortes, Wa., Yhdysvallat

21.07.1928 On aikainen aamu ja ensimmäinen henkilöjuna Anacortesiin on juuri saapunut asemalle. Matkustajia ei vielä ole paljoa, mutta juna tuo aamupostin Seattlesta. Mr. Smith odottelee laiturilla junaa ja siinä saapuvaa päivän Seattle Timesia. Onkohan Washington Huskies päässyt läntisen divisioonan pudotuspeleihin? Mr. Jones on valmiina kuljettamaan aamupostin uudella A-Fordillaan Anacortesin lähialueen yrityksille.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Anacortes, Wa. Valtio: Yhdysvallat Koordinaatit: 48.51311 -122.61058 [Google Maps]
Kuvaaja: Hannu Peltola
Kuvasarja: Conquering the Cascades - Part II
Lisätty: 21.04.2018 01:49
Muu tunniste
Rautatieinfra: Asemarakennus, Muu rakennus
Sekalaiset: Matkustaja, Muu ajoneuvo, Tapahtuma
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Ulkomaat
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

21.04.2018 16:34 Heikki Jalonen: Kulkipa tosiaan kerran aamuposti, päiväposti, iltapäiväposti. Ja jossakin jopa iltaposti. Ja lauantainakin ainakin kaksi ensimmäistä jakoa. Sapattina sentään vain yksi jako, joissain valtioissa ehkei sitäkään. Mutta sekään ei johtunut palveluhalujen puutteesta vaan ihan muista syitä.

Vuonna 1928 tietysti jotkut vannoutuneimmat urheilun ja modernin teknologian ystävät saattoivat jo kuunnella urheilu-uutisia vasta muutaman vuoden tarjolla olleen tekniikan uutuuden, "radion" välittäminä. Voimme ehkä olettaa, että joku heistä saattoi jopa pilata pelkästään lehdistön varassa tilanetta seuraavan herra Smithin jännityksen: "Smitty, by the way, 'Huskies lost yesterday, you'll read it today..."

Nämä "radiot" kehittyivät sittemmin lisää. Ja postijunan saapumista odotti yhä harvempi.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!