??.08.1989 / Karjaa

??.08.1989 Junasuorittaja odottaa johtavalta konduktööriltä valmis lähtöön-opastetta. Asiakkaat jatkavat mm. Hankoon henkilöjunalla. Gbl-vaunuja seisoo makasiinilla.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Karjaa
Kuvaaja: Lari Nylund
Lisätty: 14.08.2006 00:00
Muu tunniste
Sekalaiset: Henkilökunta, Matkustaja
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

15.08.2006 17:45 Tuukka Ryyppö: Eipä voisi Lacoste-paita paljoa karmeampi olla. Junasuorittaja sen sijaan on ihan metka tyyli. Päästettyään junan menemään hän luultavasti pöräyttää Aston Martininsa käyntiin ja pöläyttää pakoputkesta kunnon myrkkykaasut Maailmantuhoajan silmille.
15.08.2006 19:40 [Tunnus poistettu]: Lacoste-paidoista tuli semmonen juttu mieleen, että joskus 80-luvulla meidän porukat olivat pari viikkoa Kanarialla. Mutsi toi mulle reissulta tuliaisiksi T-paidan, jossa oli Lacosten, Adidaksen, Niken, Benettonin ja vielä jonkun viidennen vaatemerkin logot ja tekstit. Kysyin sitten äiteeltä, että onhan tää varmasti aito, sillä feikkiä en suostu pitämään päälläni? Mutsi sanoi tuotteen olleen aito, joten niin sitä allekirjoittanut heitti mustan paidan neonvärisine logoineen päälle ja ei kun kouluun pullistelemaan merkkikledjulla. Olis ehkä parempi, mikäli tätä juttua ei enää muistaisi, mutta jostain kumman syystä sen muistaa aina ja polttimo punottaa edelleenkin kaikkien näiden vuosien jälkeen.
15.08.2006 20:18 Pekka V. Puhakka: Elä nynny turhaan punota, muistan itsenikin ilmi elävästi haahuilevan Leppäkorven ala-asteen limudiskossa 80-luvun loppumetreillä ko. merkkituote päällä.
11.11.2017 22:14 Eljas Pölhö: Sattumakuva. Minusta on aina ollut hienoa, kun asiakaspalvelussa ollut virkamies (henkilö) tai vastaava on ollut tyylikkäästi pukeutunut. En tiedä mitään asianomaisten omasta kannasta, mutta asiakkaana minä olen tykännyt. Jo lapsena se oli minusta se oli hieno näky, kun Pohjolan Liikenteen Karjaa-Riihimäki-busseissa oli rahastajaneito (siis henkilö), jolla oli uniformu. Linja-autokuljettajilla on tietysti pitänyt olla myös vähintään koppalakki ja kravatti. Niin ja myös takseilla. Oi, se oli aikaa. Sairaanhoitajan asu sulatti minut heti, mutta hups, nyt alkaa mennä off-topicin puolelle.
12.11.2017 07:36 Raimo Harju: Älähän Eljas kesken lopeta, juuri kun aloit pääsemään oikeaan asiaan.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!