??.??.???? / Medgidia, Romania

??.??.???? Helteisenä iltapäivänä saapui 60 1012 Medgidian liepeillä olevalta sementtitehtaalta. Hieman ennen kuvanottoa ko. veturista heitettiin säkkikaupalla ulos jotakin. Kuvassa olevat mieshenkilöt noutivat säkit viipymättä, kunnes huomasivat jonkun kuvaavan heitä, jolloin henkilöiden kulkusuunta muuttui jyrkästi. Miksiköhän jotkut ovat arkoja kameroiden suhteen?

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Medgidia Valtio: Romania
Kuvaaja: Juha Toivonen
Lisätty: 03.01.2007 00:00
Muu tunniste
Sijainti: Linjalla
Ulkomaat

Kommentit

03.01.2007 16:27 Petri Soronen: Nyt nämäkin maat on EU:ssa.
03.01.2007 17:11 Miika Rissanen: Ja näin hoituu jakeluliikenne säkkikuormittain... :)
03.01.2007 18:25 Juha Toivonen: Niinpä: Olen kahden viimeisen vuoden aikana (siis juuri ennen Romanian EU-jäsenyyttä) kierrellyt kolmeen eri otteeseen Romaniaa, ja henk. koht. olen 100% vakuuttunut, ettei ko. valtio olisi ollut EU-kelpoinen 1.1.2007. Mutta näin kävi, ja sen kanssa on elettävä.

ps.

Jos yhtään lohduttaa, niin Romanian eteläinen naapuri, eli Bulgaria on todellisuudessa vieläkin huonommassa kunnossa. On ilo elää "Nettomaksajavaltiossa".
03.01.2007 21:42 Risto Itkonen: Olen Romaniassa matkustanut muutaman kerran autolla Bukarestista noin 350km pohjoiseen Ihmetellyt metsättömiä maisemia, kuten myös kuvassa. Kyllä vuoristosssa Karpaatien rinteillä on vahvoja kuusi ja tammimetsiä, samoin etelässä Tonavan laaksossa istutuspopplelia, mutta laajoilla alueilla pelkää ruohikkoa. Pinta-alaltaan iso maa olisi hyödyllisempi, jos kasvaisi metsää. Tuettavaa peltoa EU'ssa on sensijaan riittävästi.
04.01.2007 13:33 Jarkko Korhonen: Noilla alueilla on luontaisestikin paljon heinäaroa, joka on ollut puutonta jo kauan ennen ihmisvaikutusta. Pääsyy tuohon on melko kuiva ilmasto alueella. Vuoristossa sitten riittää enemmän kosteutta metsien kasvuun. Toki tuolla on varmaankin paljon paljaaksihakattuja ja metsittämättömäksi jääneitä alueita. Toisaalta tällainen ruohostoalue (varsinkin jos luonnontilainen) on paljon harvinaisempaa kuin pyökki-tammiviljelmät eli sikäli tuo tuottamaton ihmisen unohtama ruohosto on hyvä, edes joku turvapaikka ketokasveille, jotka Suomessa on pusikoituminen, peltojen paketointi, metsitys ja laitunnuksen loppuminen on tehnyt harvinaisiksi.
22.11.2014 18:35 Tuukka Ryyppö: Ainakin Ukrainasta on aikanaan salakuljetettu tupakkaa Puolaan niin, että vaunuemäntä on heitellyt tupakka-askeja täynnä olevat säkit junan ikkunasta penkalle ja puolan puolella ollaan sitten tultu hakemaan säkit talteen. Ehkä tuossa on jostain vastaavasta, kuitenkin ilmeisesti maan sisäisestä, projektista ollut kyse.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!