27.12.2005 / Helsinki, Vallila

27.12.2005 H-1 (Ent. HKL 344) toimettomana vallilan hallin pihalla.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Helsinki, Vallila
Kuvaaja: Matias Kauramäki
Lisätty: 12.03.2007 00:00
Muu tunniste
Sekalaiset: Raitiotie
Sijainti: Varikolla
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

12.03.2007 21:15 Jorma Rauhala: Hieno kurkkauskuva! Muuten, ei tuo hinuri varmastikaan toimettomana tuossa ole, kun on kerran tullut joulun jälkeen työpäivien alettua ulos hallista ja on koneenkäynnistä päätellen kohta jotain tekemässä. Kompressori lyö jo tuttua tuku-tuku-ääntä... Kenties muutaman minuutin kuluttua vaunun saksisanka lasketaan alas ja se yhdistetään 600 V= ajovirtaa välittävään irtoroikkaan ja VTS-vaunu peruuttaa sitten turvallisuussyistä ajolangattomaan telikorjaamoon, kytkeytyy apukytkimillä Valmet-teleihin, jotka sitten siirretään vetämällä ja painamalla Hämeentien kautta kurvaten Euranhallin puolella olevaan korikorjaamoon, jossa jo NrI:n tai NrII:n kori odottaa nostopukeilla alle kunnostettuja, kiiltäviä telejään. Kun H-1:n näkee tässä, kannattaa hellittää hetkeksi ja löysätä kravattia. Pian saattaa nähdä jotain tapahtuvan, jotain jota vain harva v/orgilainen on nähnyt.
12.03.2007 21:23 Eero Heinonen: Jopas nyt on kun muillakin kuvaajilla alkaa sivutuotteena (tässä päätuotteena) junakuviin eksyä hinaajia. Kehityssuunta on mielestäni positiivinen, mutta kannatan silti enemmän hinaajia joissa esim. 2589 kilowattinen Nohab sanoo tuku-tuku. :)
13.03.2007 19:26 Matias Kauramäki: Olisin varmaan jäänyt odottamaan, ellei muu perhe olisi ollut parin korttelin päässä autossa minua odottamassa. Olimme menossa joitain astioita ostamaan Arabiasta ja olin tullut mukaan vain voidakseni kuvata manheimilaisia kutosen päätesilmukan luona. Jotenkin sain heidät suostumaan pysäyttämään auton tämän nähdessäni.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!