29.05.2008 / Jannowitzbrücke, Berlin, Saksa

29.05.2008 Toinen osa kuvasarjassa oikeaa kalustoa väärällä asemalla tai päinvastoin. RB-juna pysähtyneenä syystä tai toisesta Jannowitzbrücken aseman kohdalle.Laituriraiteet asemalla on vain S-Bahnia varten.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Jannowitzbrücke, Berlin Valtio: Saksa
Kuvaaja: Leo Männistö
Lisätty: 30.05.2008 00:00
Muu tunniste
Rautatieinfra: Silta
Ulkomaat

Kommentit

28.10.2008 18:52 Tuukka Ryyppö: Jos nyt oikein tihrustan, juna on kulkemassa oikella eli itään. Eli Ostbahnhofilla lienee joku myöhästys, eikä raide ole vapaa. Näyttäisi matka tästä Ostbahnhofille olevan jotakuinkin 800m, ehkä vähän vähemmän. Koska pitemmälle ei ole valuttu, on kohdattava juna luultavasti jokin lännestä tullut ICE tai IC, joka on lopettanut reittinsä Ostbahnhofille ja lähdössä tässä takaisinpäin, ajaen tämän junan raidetta kunnes noin 500m ennen tämän junan keulaa vaihtaa pohjoiselle raiteelle. Muistuuko mieleen, että moinen valkoinen juna olisi tästä sujahtanut ohi samoihin aikoihin kun tuo lähti liikkeelle? Jos juna onkin matkalla kohti Alexia, ei mulla ole mitään järkevää arvausta pysähdyksen syystä. Yritin muuten virroittimesta arvailla, millä raiteella juna olisi. Ei ilmennyt, mutta ylhäällä näkyisi olevan. Eli mistään viasta tuskin lie kysymys.
28.10.2008 19:35 Joni Lahti: S-Bahnin Jannowitzbrücken asema http://vaunut.org/kuvasivu.php/48041 DDR:n aikaisessa kartassa suunnassa klo neljä. Lähimmät merkittävät rakennukset jalkamatkan päässä olivat ministerineuvosto, raatihuone, opettajien talo ja kongressikeskus sekä Märkisches Museum. Siis suhteellisen vaikutusvaltaista asemanseutua :) Palast der Rebuplik oli jo kauempana. Ostbanhhof ei mahdu aivan tähän karttaan, jää oikean reunan ulkopuolelle.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!