22.08.2009 / Loviisa, Loviisan satama

22.08.2009 Melko vähällä käytöllä lienee tämä tasoristeys, jonne ei ole tietä lainkaan. Jonkinlainen polku sille johtaa kuvan oikealla puolella kulkevalta vanhalta Loviisan keskustasta Valkoon johtavalta tieltä. Pellon puolella ei näy polkuakaan: http://www.tasoristeys.fi/xdbimage?image​Id=72843

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Loviisan satama (Liikennepaikan tiedot) Kuvauspaikka: Loviisa Tasoristeys: Fogdas [Tasoristeyspalvelu] Ratakm: 204+482
Kuvaaja: Ari Palin
Lisätty: 26.08.2009 20:21
Muu tunniste
Sijainti: Linjalla

Kommentit

26.08.2009 22:54 Mika Hakala: Turvallinen lastenvaunuille! Onhan nuo "luvattomat radanylitykset" yhtä vaarallisia kuin vartioimattomat tasokäytävät, eli turvallisia jos järkipäässä, näkyvyys hyvä, ei kävele rollaattorilla tai kunhan ei vaan ole siinä pisteessä että "älä pelkäää emmä tähä sammuu".
09.11.2009 20:02 Marko Vuoti: Mitenkä niin luvaton? Jopa minä näen silmilläni ihka virallisen tasoristeys-liikennemerkin noin kuudennes kuvan leveydestä vasemmassa reunassa. Erottuvat tuossa linkitetyssä kuvassa vieläpä paremmin. Erehdyttävän kovasti vaikuttaa "luvalliselta" tasoristeykseltä.
06.02.2020 17:20 Tuomas Pätäri: Mikan pointti taisi olla se, että onko turvattomampaa ylittää rata luvattomasti vaikkapa 50 metriä tuon tasoristeyksen vierestä kuin luvallisesti tuosta tasoristeyksen kohdalta... :)
07.02.2020 18:26 Mika Hakala: Kymmenen (10) vuotta sitten kirjoitetussa viestissäni näkyy selvästi kummastelua kaikenmaailman virityksistä ja poliittisista keskusteluista maanlaajuisesti. Siinä oli selvästi ulosantia mielipiteistäni silloiseen invapolitiikkaan (esim. Misi, Vika, Kuusivaara ainakin muistaakseni) vs. "vihreälinjaus", saattoi olla myös jotain tasoristeysten suhteen.
Tuolloin muistan ainakin tuohtuneeni "vihreän linjan" perusteella tehdyistä päätöksistä veronkorotuksina kukkarolle, mutta sitten invakortilla voitiin toteuttaa toisin.
Ajankohdassa olen todennäköisesti ollut humalassa, mutta ylimääräisellä jaarittelulla voi olla myös jonkinlainen "sosiaalisen ulosannin treenaus". Mielestäni yleismaailmallisella kanavalla onnistunut toteutus sisälsi tuolloin vain osan asiaa. Noh, nykyään noiden jaaritteluiden "anatomian" ja merkityksen ymmärtää paremmin kuin silloin.

Olen melko varma, että tarkoitus on ollut mielipiteen ilmaus tiettyyn tekopyhyyteen "johtavassa keskustelussa" ja päätöksenteossa. Jos kannattavuuden vuoksi on lakkautettava, niin invakortti (tai mikä muu tahansa vastaava) on edelleen vihaisemmaksi saava, kuin todellisuus. "Viritelmä" on edelleen sangen mielenkiintoinen jonkun luvituksen osalta. En tosin lähtisi vaatimaan kalliita investointeja sen säilyttämiseen.


Muokkaus: Misi, Vika, Kuusivaara olivat rautatieasemia, jotka lakkautettiin sillä perusteella, ettei laiturit kyenneet tarjoamaan invapalveluja. Totuus oli kumminkin ilmeisemmin matkustajamääristä kiinni.
(Käyttäjä muokannut 07.02.20 18:33)

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!