01.02.2010 / Tampere, Tampere asema

01.02.2010 Päivystäjä odottelee Tampereen asemalla Kemijärven junaa ja siihen lisättäviä autovaunuja.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Tampere asema (Liikennepaikan tiedot) Kuvauspaikka: Tampere
Kuvaaja: Aki Leppänen
Lisätty: 02.02.2010 10:18
Muu tunniste
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

02.02.2010 16:49 Topi Lajunen: Tarttuiko kennolle mitään muuta illan P 273:een liittyvää? Siellähän oli jossain vähän ajolangat ottaneet osumaa, ja matkaveturin sijaan päivystäjä siirsi myös Turusta tulleet makuuvaunut keulille. Lisäksi osa junista työnnettiin dieseleillä kohti pohjoista, jotta saatiin veturi jännitteisen langan alle.
02.02.2010 17:40 Kari Näriäinen: Ai, sinä se siinä vaaniskelit tätä yksinäistä päivystäjää. Just siinä sun selkäs takana ollut Dv-pariskunta oli ilmeisesti komennettu paikalle tuuppimaan yöpikureita jossakin Pispalassa päin olleen ajolankavauriokohdan ohi.

Hyvin oot tästä ikävän natriuminkeltaisen saanut poistettua. Samasta syystä veteraanin puskinlyhdyt loistavat kuin xenonit ikään.
02.02.2010 21:15 Aki Leppänen: Ai mut on bongattu? Ohikulkumatkalla kävin kurkkasemassa näkyykö asemalla mitään kuvaamisen arvoista ja huomasin että tämän lisäksi oli dv-pari perimmäisellä raiteella. Asemalla kun ei ihan hirveesti näy deevereitä makoilemassa niin kävin nappasemassa niistä ja tästä muutaman kuvan. En tiennyt mitään tuosta ajolankavauriosta mutta mielessä kyllä kävi ajolankavaurio tai veturirikko tms. Mutten sitten jäänyt pidemmäksi aikaa seuraamaan tilannetta. Olisi kyllä pitänyt niin olisi voinut saada muutakin kuvaa tuolta.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!