21.10.2010 / Frankfurt am Main, Saksa

21.10.2010 Juna jaetaan kahtia! Näin toteutetaan Saksassa veturivetoiset tai -työntöiset junat, jotka jossakin vaiheessa matkaansa jaetaan kahtia. Tässä RB-junassa oli perästä päin lueteltuna ensin 218-sarjan dieselveturi, sitten muutama matkustajavaunu, ohjausvaunu, taas yksi 218, lisää matkustajavaunuja ja ohjausvaunu. Juna jaettiin Bad Vilbelissä siten, että toinen pää meni Nidderauhun ja toinen Friedbergiin. - Hetki tämän junan lähdön jälkeen samalle raiteelle saapui juna samoista kaupungeista, ja siinä molemmat veturit olivat peräkkäin keskellä junaa ja ohjausvaunut päissä. - Kuvan keskivaiheilla kävelevä naishenkilö katseli junaa ja oikein silmin nähden nyrpisteli nenäänsä veturin kohdalla.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Frankfurt am Main Valtio: Saksa
Muu tunniste
Sekalaiset: Matkustaja
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Ulkomaat
Vuodenajat: Syksy

Kommentit

04.11.2010 20:31 Petri Miikkulainen: Viime kesänä toin Dv12:lla autovaunuja Helsingin asemalle yöpikajunan lähtöraiteelle. Laiturilla oli ryhmä japanilaisia turisteja, jotka laittoivat hengityssuojat saman tien kun olivat veturin kohdalla. Mutta veturihan ei ollutkaan vihreä, joten mistä turistiparat olisivat tunnistaneet sen ekoveturiksi? ;) Onneksi tätä virhettä ollaan korjaamassa...
05.11.2010 00:08 Jouni Hytönen: Japanilaiset ovat kyllä jo hysteerisiä hengityssuojineen. Aika hyvä suojain saa olla, että sillä on mainittuun asiaan jotain vaikutusta. No, eipä kärpäset pääse lentämään suuhun. :)

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!