04.03.2003 / Välillä Tampere Järvensivu–Tampere asema

04.03.2003 S94 Yliopiston ja vanhan saippuatehtaan rakennusten puristuksessa.

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Kari Paavola
Lisätty: 05.03.2003 00:00
Junatyyppi
S: 94
Muu tunniste
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

19.04.2003 17:53 killerpop: tuo tehdasrakennus, "tampereen saippua" saa kadota maisemista. muutama viikko sitten paikallislehdessä oli kirjoittelua, että yrittäjät olis jo irtisanottu ja tilalle pitäisi tulla hieman suurempi kiinteistö. niin se kaupunkikuva ottaa ja muuttuu. samalla tämäkin kuva säilyttänee ripauksen rakennushistoriaa mukanaan
24.02.2004 11:59 Kari Paavola: no niin, nyt se tapahtui ja tämä kuva siirtyi historiaan, edellisen viikon aikana taustalla oleva tiilirakennus menetti muotonsa ja tällä viikolla ilmeisesti jo kokonaan maan tasalla.
24.02.2004 12:12 HT: Taas yksi hieno vanha teollisuusrakennus vähemmän Tampereella:(
24.02.2004 12:18 KooPee: Legendaarinen Tampereen saippua on poistunut :(
24.02.2004 12:21 Jyrki Tervo: Huh, totamenoa Tampesteri alkaa muistuttaan pian Pasilaa!
24.02.2004 12:25 Jouni: Joku päivä vielä kadutaan katkerasti tämän päivän lasiteräsarkkitehtuuria ja mietitään, pitäisikö yksi kammotus suojella varoittavana esimerkkinä jälkipolville. Esimerkiksi Helsingin Ruoholahti on aivan HIRVEÄ! Tulee mieleen, onko hyökyaalto heittänyt yhden Hietalahden telakan loistoaluksista kuivalle maalle keskeneräisenä, sen verran paljon Ruoholahdessa on tympeää harmaata ja ruosteista metallipintaa.
24.02.2004 12:27 KooPee: Aamulehdessä joku YIT:n älypää ehdotti, että koko tavararatapihat siirrettäisiin jonnekin Pirkkalan metsiin ja Tampereen asemalle jätettäisiin vain pistoraide henkilöjunia varten. Eipä tullut kaverille mieleen, että pohjoiseen ja pohjoisestakin ehkä haluttaisiin jäädä Tampereelle tai että rataa on olemassa myös itään! Sitten tällainen ---pää saa vielä palstatilaa mielin määrin. Taas ollaan myös huolestuneita ratapihan melusta, mutta maantieliikenteen melu ei tunnu kiusaavan ketään. Johan se nähtiin takavuosina Tohlopissa, jossa rakennettiin meluvalli radan ja asuinalueen väliin, mutta ko. valli pykättiin radan ja tien väliin, joten tien ja asuinalueen välissä ei ole meluestettä. Vallin rakentaminen ajoitettiin vielä sähköistyksen aikaan, sillä sähköjunathan pitävät tunnetusti huomattavasti suurempaa meteliä kuin dieselvetoiset junat!! Pep, pep, pep, pep...
24.02.2004 12:44 Jyrki Tervo: Suomessa on tapahtumaassa outo ilmiö, maamme parka on ääliöistymässä rivakkaa tahtia. En jaksa luetella ääliöistymisiä tässä, mutta toi YIT-hemmo on hyvä esimerkki. Tunnustanpa itsekin pohdiskelleenii moista ratapihansiirtoääliömäisyyttä täällä vaunut.orgissa. Tämä todistaa taas kerran oikeaksi yhren teorian joka on konkretioitunut työssäni monta kertaa, jos sulla on juttuidea tee se heti. Nimittäin moni muu miettii samaa asiaa ja vain nopeus ratkaisee kuka on eka. Teoriaa voi soveltaa ääliömäisyyksiinkin. Tuumailette yksinkertaisesti jotain täysin puolijauhoista näytellen kuitenkin olevanne tosissaan niin eiköhän pikapuoliin julkisuuteen pamahda tyyppi joka höyryää suurinpiirtein samaa ideaa. Ja tälläkertaa aidosti tosissaan, nyrkit savessa tyyliin.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!