03.02.2014 / Välillä Vaajakoski–Lievestuore

03.02.2014 Ken löytää "Kanavuoren Lumisen Mörön", jota ohittamassa aikovan yksinäisen suden soihdut häiritsevät. Kokeilin erillaisia valotusaikoja salamalla ja ilman, kunnes Sr1 siirtoajo Pieksämäkeä päin pyyhälsi ohitse. Se tuli yllättäen klo 06:07 hetki sen jälkeen, kun olin juuri aloittanut kuvaamisen. Mutta 15s. valotusajalle ei veturi kerinnyt. Taustalla kultaisen hohteen luo uudet katulamput ja Vähälän terminaalin valot.

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Teemu Halttunen
Lisätty: 03.02.2014 07:49
Muu tunniste
Sijainti: Linjalla
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

03.02.2014 14:22 [Tunnus poistettu]: En tiedä, mikä on 'Kanavuoren Luminen Mörkö', mutta jos se tarkoittaa mahdollisuutta kuvitella/nähdä tuon louhitun kallioseinämän lumisissa ja paljaissa kuvioissa erilaisia hahmoja, niin sieltähän löytyy vaikka minkälaisia eläinkunnan edustajien 'figuureja' ... haukka tuijottaa kohti ja sarjakuvakoiran korvat heiluvat tuulessa ... apinan suu ... vai onko aika mennä nukkumaan?
03.02.2014 16:12 Teemu Halttunen: Jep. Ideana oli tuossa aika keskellä oleva muodostelma. Voi olla, että juttu tuntui omasta mielestä hyvältä silloin aamulla, kun vasta vähän kuvan laittamisen jälkeen lähdin nukkumaan.
03.02.2014 16:51 [Tunnus poistettu]: Teemu, tarkoitin sanoa, että tämä oli HYVÄ juttu, erilainen, mielenkiintoinen KATSOTTAVA. Ei missään nimessä siis poistoon ... siellä näkyy tarkoittamasi Mörön lisäksi paljon muitakin 'kasvoja' kun oikein tarpeeksi niin haluaa.
03.02.2014 19:50 Teemu Halttunen: Thanks Jukka. Sitä vaan ajattelee unenpöpperössä kaikkea negatiivistä.
Tuossahan kävi sillain, että olin n. 30 min. aikaisemmin tullut kyseiseen paikkaan katsomaan kulkisiko arkiaamuöinen Dv12 vetoinen tavarajuna. Siinä sitten katselin kallion leikkaukseen ja ajattelin, että ompas huvittavan näköinen lumimuodostelma. Odottelin semmoiset 10 min. ja ajattelin, että haen kameran ja otan kuvan muodostelmasta. Kyseistä tavarajuna ei sitten tullutkaan silloin. Olen kyllä yrittänyt mennä katsomaan, että minkälainen vaunusto on perässä, mutta havahdun usein vasta siinä vaiheessa, kun MGO:n mörinä kuuluu sisälle.
Tosin ikkunasta näkee varsinkin talvisin suoraan Ruokosaaren leikkaukseen ja, tulevan junan valot näkyvät jo hyvissä ajoin. Samana aamuna olin jo muuten valmistautunut lähtemään katsomaan Dv12 tavaraa, kunnes olohuoneen ikkunasta näin valot Rukosaaren leikkauksessa. Äkkiä eteiseen laittamaan reinot jalkaan ja juoksemaan Koskenvuorentien yk.sillalle. Samaan aikaan olin sillalla Sr1 vetoisen tyhjän raakapuujunan kanssa.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!