15.08.2012 / Jämsä

15.08.2012 Dv12 2552 odottelee aamuvarhaisella seuraavaa viilipyttyä ohjastajaansa. Jos kaikki on mennyt oikein ja parhain päin, sillekin rautatieläiselle veturi on enemmän kuin vain työkalu, rautatiet muutakin kuin vain duuni.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Jämsä
Muu tunniste
Rautatieinfra: Makasiini, Turvalaite
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

26.02.2014 14:40 Tero Korkeakoski: Iso osa meistä varmaan pitää työstään, mutta onhan se kuitenkin työ. Sitä on pakko tehdä silloinkin kun ei huvita. Varmasti sille rautateitä harrastavallekin rautatieläiselle tulee sellaisia päiviä. Omassa työssä ainakin melkein kaikki aamuvuoropäivät ovat sellaisia, kun en tosiaan ole mikään aamuihminen.
26.02.2014 14:55 Ari-Pekka Lanne: Mitä suurempi osa lähtökohtaisesti pitää työstään, sen parempi – pätee alalla kuin alalla, vaikka se nykyään onkin unohtunut. Aivan varmasti huonoja päiviä tulee kaikille, mutta motivoituneelle niitä tulee vähemmän kuin virkansa isältä tai kalakaverilta perintönä saaneelle, jolle työ on vain ja ainoastaan keino hankkia rahaa. Motivoituneisuus näkyy herkästi säästyneinä löpöhehtolitroina, olemattomina sairauspoissaoloina, säntillisempänä ja parempana asiakaspalveluna jne. Kun työhön valitaan motivoitunut tekijä, tilanteesta hyötyvät niin työntekijä, työnantaja kuin asiakaskin. Se on vähän niin kuin win-win -tilanne.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!