Muut aiheet  |  Osto- ja myyntipalsta  |  Aihe: Nikon D300 + akkukahva  |  << edellinen seuraava >>
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Juha Vuorinen
Käyttäjä
Poissa

Viestejä: 107


« : Heinäkuu 30, 2020, 16:15:57 »

Vaikka kyseessä ei olekkaan rautatieaiheinen tavara, niin laitetaan välillisesti asiaan liittyvä myynti-ilmoitus, jos vaikka kanssaharrastaja haluaisi päivittää kalustoaan:

1) Nikon D300 -järjestelmäkamera. Tekniset tiedot: https://www.nikon.fi/fi_FI/product/discontinued/digital-cameras/2010/d300. Puutteet: etsimen pehmustekumi puuttuu (ei haittaa käyttöä), etupuolen säätörullassa välillä kontaktihäiriötä (toimii kuitenkin, eikä haittaa normaalikäyttöä). Kameralla kuvattu reilut 48 000 ruutua ja valmistaja lupaa sulkimelle 150 000 räpsähdystä, eli 68 % on vielä jäljellä. EN-EL3e -mallin 1500 mAh akku on mittausten ja käytännön kokemusten mukaan hyvässä kunnossa, eikä se ole loppunut kesken yhdelläkään reissulla. Mukaan saa pari 2 gigan CF-muistikorttia ja 20 euron lisähinnasta voin myydä myös uudenkarhean 16 gb SanDisk Ultra -kortin (50 mb/s). Alkuperäinen myyntipakkaus kaikkine osineen on tallella ja kuuluu kauppaan.  Kaiken kaikkiaan kamera on todella hyvässä kunnossa.

Kameran hinta 200 euroa.

2) Nikon MB-D10 akku-/pystykuvauskahva + EN-EL3e -lisäakku. Tekniset tiedot: https://store.nikon.fi/mb-d10-akkukahva-d300s-d700-en-el4a/VAK16801/details. Tämä kahva helpottaa pystykuvausta merkittävästi ja toisen akun myötä takaa, ettei virta lopu pidemmälläkään kuvausreissulla. Myös tämä toinen akku on hyvässä kunnossa. Lisäksi kahvan myötä  sarjakuvausnopeus kasvaa 8 kuvaan sekunnissa. Kahva sopii myös D700-malliin.

Hinta kameran kanssa 100 euroa, erikseen ostettuna 110 euroa.

3) Lowepro Magnum AW -kameralaukku. Noin 10 vuotta vanha malli, joka suurin piirtein vastaa nykyistä Magnum 650 AW -laukkua. Tähän mahtuu kameran lisäksi useita objektiiveja ja/tai kamerakin pitkän teleobjektiivin kanssa. Olen käyttänyt tätä vaihtelevasti kamerarepun kanssa. Reppu on kätevä kuljetukseen pidemmillä matkoilla, mutta tämä tämä laukku puolestaan silloin, kun pitää vaihtaa nopeasti objektiiveja tai muuten kameran ja tarvikkeiden olla nopeammin saatavilla. Puutteet: takaa sadesuojataskun vetoketju on rikki, mutta se on lähinnä esteettinen asia, eikä haittaa käyttöä. Kymmenessä vuodessa on toki hieman tullut pintapuolista nuhjuisuutta, mutta tarrat, taskut, klipsit ja muut sellaiset ovat kunnossa. AW tarkoittaa, että tässä on integroituna sadesuojakangas.

Kameran ostajalle tämä laukku lähtee 50 eurolla, erikseen ostettuna 60 euroa.

Kuvia lähetän pyydettäessä. Kaupat mieluiten pk-seudulla kasvokkain, että ostaja voi varmistua tavaroiden kunnosta. Lähetyskin toki onnistuu erikseen sovittaessa.

Yhteydenotot yksityisviestillä.
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Muut aiheet  |  Osto- ja myyntipalsta  |  Aihe: Nikon D300 + akkukahva  |  << edellinen seuraava >>
Siirry:  
Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines | © 2020 Resiina