Kommenttihaku


Kirjoittaja:Haettava teksti:Kommentin sijainti:Kaikki ehdot
Mikä tahansa ehdoista

Kaikki kommentit / Hakutulokset


kuva 20.03. 22:34 Matti Niinikangas  
  Liikennemerkitkään eivät ole asian mukaisia. Vain "moottoriajoneuvoilla ajo kielletty"-merkki on nykyisten säädösten mukainen. Muut ovat vanhentuneita ja niitä voi noudattaa vain kohteliaisuus syistä. Miten todistetaan, että tienhoitokunnan maksut on suorittettu. Ellei merkin pystyttäjä ole viranomaistaho, ei merkillä ole lain voimaa. Varovaisuus on kuitenkin tärkeä, joten noudatan esitettyja ohjeita kuitenkin, mikäli joskus menen tästä.
kuva 07.11.2019 19:18 Matti Niinikangas  
  Kumipyörä versiona näitä näkikin katukuvassa aika lailla 50-luvulla ja tunnettiin myös lempinimellä "Kassi".
kuva 06.11.2019 21:39 Matti Niinikangas  
  Muistaako kukaan, mikä näistä oli 50-luvulla Raahen radalla! - Olikohan näissä keppivaide, autojen tapaan. Samalla tavoin se aina narahteli. Tuomiojan, entisen Lapin aseman, virkailija oli myös pahalla päällä, kun vehje oli rikki alinomaa.
kuva 19.10.2019 09:26 Matti Niinikangas  
  Saman tyylinen taisi olla aikanaan myös Tuomioja-Raahe välillä. Matkustin usein sillä 50-luvun lopulla. Tuomiojan lipunmyynnissä virkailija oli kerran pahalla päällä, kun vaunu oli usein rikki. Näin kerran radanvarresta, kun tätä vedettiin höyryveturillakin. Matkustajia vietiin myös kuorma-auton lavalla! Viimeksi näin junan ikkunasta käksi tälläistä Oulun varikolla.