??.??.1976 / Outokumpu Oy:n sinkkikaivos, Vihanti

??.??.1976 Näyttää isolta tunneliin. Tuolloin sai kuvausluvan kauniisti pyytämällä. Sekä kypärän. Nyt harmittaa, ettei koko kalusto ollut mukana, juttua ei oltu suunniteltu. Maan pinnalta, Ristonaholta, löytyy kuvia näiltä sivuilta.

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Antero Kalliomäki (Lisännyt: Reino Kalliomäki)
Kuvasarja: Kaivosrata, Vihanti
Lisätty: 03.04.2015 02:10
Muu tunniste
Sekalaiset: Muu ajoneuvo

Kommentit

03.04.2015 03:13 Eljas Pölhö: Kyllä Reinolta tulee hienoja kuvia ajalta, joka ei enää palaa. Vihannin kaivos on kuvien puolesta minulle aivan uusi maisema. Kymmenisen vuotta myöhemmin ei vaimon ja TAE:n kanssa ollut myöskään mitään ongelmia päästä kaivoskäynneille Otanmäen pariin kaivokseen, mutta tuskin kaivosvierailu enää olisi niin helppoa maallikoille.
03.04.2015 17:37 Kari Haapakangas: Vihannin kaivokseen, tai oikeastaan sen ratalinjaan liittyy mennätalvinen surkuhupainen uutinen tiestömme kunnossapidon rahoituskriisistä. Kantatie ylittää tuon kaivosradan edelleen sillan kautta, vaikka rautatietä ei sillan alla enää olekaan. Sillan pahalainen vain on päässyt niin huonoon kuntoon, että tielle on pitänyt sillan kohdalle asettaa nopeusrajoitus. ELY-keskuksella on kyllä täysi valmius purkaa koko tarpeettomaksi käynyt silta pois, mutta valitettavasti sillä ei ole rahaa tarpeellisen uuden tienpätkän rakentamiseen.

On maamme köyhä ja niin edelleen...
03.04.2015 19:14 Jyrki Talvi: Komea kuvasarja Outokumpu Oy:n Vihannin kaivoksesta etenkin + 325 tasolta joka oli kaivoksen pääkuljetustaso.
06.11.2020 15:42 Martti Vuorikoski: Ja nän ELY:n viisaat säästivät rahaa ja täyttivät sillan aluksen hiekalla, ei tarvi tehdä uutta tietä.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!