28.02.2019 / Turku

28.02.2019 Pohjolan Liikenteen bussi on saapunut Helsingistä ja Pohjolan Liikenne kiittää: Nyt meille, pikavuoroliikenteen maksavien asiakkaiden kuljetus jo riittää.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Turku
Kuvaaja: Jarmo Pyytövaara
Lisätty: 01.03.2019 18:35
Muu tunniste
Sijainti: Rataverkon ulkopuolella
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

01.03.2019 18:37 Jarmo Pyytövaara: Helmikuun viimeinen päivä oli merkittävä päivä, silloin päättyi VR-yhtymään kuuluvan, Pohjolan Liikenteen pikavuoroliikenne, koska se oli ollut, jo pitkään tappiollista toimintaa ja mitään muita vaihtoehtoja ei ollut enää käytettävissä, kuin lopetus. Tappiollisen Helsingin ja Turun välillä aloitti tänään Paunu, myös Kotkan ja Tampereen välin, molemmat vuorot ajaa Paunu. Jos kuulemani juttu pitää paikkaansa, niin Paunu on ostanut Saksasta, 4 tai 5 bussia kun nopealla aikataululla kun lähempää ei ollut saatavilla, Helsingin ja Turun väliseen liikenteeseen.
01.03.2019 19:07 Tauno Hermola: En tunne tätä Paunun kuviota, mutta Vainion Liikenne on lisännyt vuodenvaihteen jälkeen reippaasti Turku - Helsinki vuoroja, kahteen eri kertaan https://www.vainionliikenne.fi/fi/ajanko​htaista/uudistuksia-vainion-liikenteen-a​ikatauluissa-71-lahtien ja https://www.vainionliikenne.fi/fi/ajanko​htaista/vainion-liikenne-lisaa-expressvu​oroja-piispanristilta-ja-pikavuoroja-pii​kkiosta. Jotain aikataulumuutosta tapahtuu myös nyt 4.3., en ole tarkemmin katsonut mitä muuttuu.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!