05.02.2010 / Kerala, Intia

05.02.2010 Intian Southern Railwayn Rajdhani Express pikajunan vaunut olivat aika kulahtaneita. Muistuttivat Venäjän rautateiden kolmannen luokan avo-osasto makuuvaunuja. Myytiin liikemiesluokan junana. Onneksi ilmastointi toimi. Vettä oli jaossa asemilla.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Kerala Valtio: Intia
Kuvaaja: Pentti Yli-Karjanmaa
Kuvasarja: Intiaa
Lisätty: 10.02.2010 17:56
Muu tunniste
Sijainti: Linjalla
Ulkomaat
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

11.09.2016 00:13 Tuukka Ryyppö: Mihin ilmastointia tarvitsee helmikuussa? Ei päiväsaikaankaan ole juuri yli 30 astetta lämmintä.
11.09.2016 10:48 Pentti Yli-Karjanmaa: Kyllä vaunussa tuli aika kuumat oltavat jos ilmastointi pysäytettiin. Jo pelkästään ihmiset, joita oli vaunussa paljon, tuottaa mukavasti lämpöä!
11.09.2016 14:22 Tuukka Ryyppö: No, totta. Ilmastoitujen vaunujen ikkunoita ei tosiaan tietenkään saa auki. Itse matkustan Intiassa vain SL-luokassa, koska sen ikkunat saa kokonaan auki ja Intiassa ilmastointi on usein niin kylmällä, että aiheuttaa vilustumisen. Jos matkustaisin kesäaikaan, haluaisin varmaan ilmastoidun vaunun. Mutta tuossa junassannehan ei ilmastoimattomia edes ole. SL-luokka on talviaikaan aina mukavan lämpöinen (no, Varanasista tammikuussa tullessa oli kyllä sitten taas niin hemmetin kylmät ulkolämpötilat, että senkin kautta onnistui vilustuminen, kun ei vilttejä ollut riittävästi mukana... Ja Goan rautatiet taitaa olla ainoa rautatiejaosto, joka tarjoaa SL-matkustajille peitot.
Mä en ikinä tule ymmärtämään, miksi Intian talvessa käytetään joka puolella ilmastointia. Ihan hullua sähköntuhlausta ja jäädyttää intialaisittain tyypillisillä asetuksilla ihmiset räkätautiin.
11.09.2016 16:22 Pentti Yli-Karjanmaa: Meille sattui vaunu jossa ilmastointi oli kohdillaan. Ei liian kylmää tai kuumaa. Paitsi silloin kun oli pois päältä palan matkaa, vaunusta kehittyi tukahduttavan kuuma!

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!