01.02.2013 / Jämsä

01.02.2013 Sangen huomaavaista ja kaukaa viisasta aikoinaan, sittemmin jo pilkkoutuneelta ja viherpiiperöityneeltä, menneisyyden rautaiselta siipipyörä-VR:ltä, kun laittoi ja jätti eräänkin tulevaisuuden, 2010-luvun satunnaisen talvituristin asiallisesti oleskeltavaksi yleisölle avoimen odotushuoneen tarvittavin mukavuuksin. Sisätilan kelmeänkalseasta talviaamun tunnelmasta on helppoon ja vaivattomaan elämään tottuneen eteläneläjänkin nautinto harrastaa "siperialaista" sähköveturia koneellisesti vedetyn, aaltoilevan ikkunalasin läpi, palelluttamatta itseään helmikuun hyytävissä viimoissa ja korkeissa kinoksissa, saati että tölvisi jäsenensä salakavalissa, niljakkaissa riitteissä. Kiitos, Valtionrautatiet. Kiitos!

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Jämsä
Kuvaaja: Ari-Pekka Lanne
Kuvasarja: Siperian Susi – kekkosenaikainen ulvoja
Lisätty: 21.06.2013 12:52
Muu tunniste
Rautatieinfra: Asemarakennus, Makasiini
Sekalaiset: Junamatkustaminen
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

23.06.2013 12:40 Pekka Porkkakoski: Erityisen nautinnon tarjoaa pyörätuolissa istuva harrastaja, jos vain pääsee sisään.
23.06.2013 14:54 Ari-Pekka Lanne: Omatoimisesti pyörätuolilla liikkuva harrastaja ei odotushuoneeseen pääse. Sinne johtavat jyrkät portaat. Mutta avustettuna hän pääsee varmasti, ja teräsritiläportaista avustaja saakin kengilleen varman otteen myös talvikeleillä. ;o)

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!