Kommenttihaku


Kirjoittaja:Haettava teksti:Kommentin sijainti:Kaikki ehdot
Mikä tahansa ehdoista

Kaikki kommentit / Hakutulokset


kuva 01.07.2008 21:05 Toppila Arno  
  Oikein arvattu !
kuva 09.06.2008 11:04 Toppila Arno  
  Vanha Äimäkeskolle vienyt raide. Tukkuja oli ennen Oulussa kaikilla isoilla kaupparyhmittymillä: K-, EKA-, S-ryhmillä. Ja jokaiselle oma raide. Nyt kauppojen koot alkavat olla isompia, kuin silloiset tukut ja varastot, sikäli kuin niitä enää on, ovat pyörien päällä.
kuva 19.05.2008 13:31 Toppila Arno  
  Vanha junatoimisto meni RHK:lta Senaatti-kiinteistölle ja on tällä hetkellä tietääkseni myytävien listalla sekin. Paikkojen nimeämisissä näkee usein virheitä. Oulun tavararatapiha (Olt) monesti tavara-aseman ratapihaksi. Oulun tavara-asema oli kappaletavaran käsittelypaikka Lyötyllä, sillä oli Cargon kanssa vain vähän tekemistä. Myöhemmin kappaletavaran kuljetus yhtiöitettiinkin Transpoint Oy:ksi, jolla on nyt tuliterä terminaali Oritkarissa, yhdistettyjen kuljetusten terminaalin vieressä. Mutta, eihän näillä nimikkeillä olekaan tarkoitus ampua, kuvat ovat pääasia ja vanhoja paikkoja on aina kiva muistella :-)
kuva 18.05.2008 22:26 Toppila Arno  
  Näyttäisi enemmänkin Alustan vaihdekopilta. Vanha junatoimistorakennus on jäänyt kuvan ulkopuolelle, vasempaan. Sekin on vielä pystyssä. Alustan vaihdekopin runko ja perustukset hyödynnettiin uuden junatoimiston rakentamisessa, sen pohjoispäässä. Vanhan tavara-aseman toimistorakennus taas jäi Lyötyllä uudisrakentamisen/asuntotuotannon alle.
kuva 07.01.2008 18:42 Toppila Arno  
  Yhteyskokeilu. Auto on L 300