Kommenttihaku


Kirjoittaja:Haettava teksti:Kommentin sijainti:Kaikki ehdot
Mikä tahansa ehdoista

Kaikki kommentit / Hakutulokset


kuva 14.02.2005 13:08 Timo Lindqvist  
  Eli "Metro most". Kiovan metrossa on muuten oikeasti mukavaa matkustaa....huolimatta ruuhka-ajan juna/minuutti tahdista on kuitenkin syytä unohtaa turhat kohteliaisuudet ja mennä ripeästi sisään jos meinaa mahtua mukaan. Etenkin asemalla Hrestsatyk ja Maedan Nezalehnosti on näin. Kiovan metro on siisti, edullinen ja turvallinen mutta informaatio valitettavasti vain kyrillisillä, eli opetelkaa jos meinaatte kokeilla.

Gidropark sen sijaan on vapaa-ajanviettokeskus, kun metron ovet avautuvat sillä asemalla leijailee sisään herkullinne Saslik-vartaiden käry joka saa veden kielelle.
kuva 14.02.2005 13:03 Timo Lindqvist  
  Lyhty sammunut keulasta?
kuva 14.02.2005 13:01 Timo Lindqvist  
  Huomatkaa viime viikon huomattavasti pienempi jään/lumen määrä verrattuna tähän päivään, etenkin vaunujen kynnyksillä. Mutta rautateillähän on aina kesäkeli...
kuva 12.01.2005 12:12 Timo Lindqvist  
  Kyllä vaan, 9687 se siinä. Lähiksen taskuaikataulussa ei ole selostettu miten lipunmyynti järjestetään 5 SM-1/2/4 yksikön junassa, mutta siten se menee, että kolmessa keskimmäisessä on myyntiä, poikkeuksellisesti tosin tässä on myös keularungossa koska se jatkaa Ri -> Tpe. Näissä vanhoissa on helppo laittaa sivukyltit yhteen runkoon toisella määränpäällä, mutta kun lueskelin miten tehdä jos esim. kaksi SM4 lähtee Helsingistä ja toinen jää Riksuun ja toinen jatkaa eteenpäin, niin on siinä aika remputtaminen. Keväällä tosin tulossa ohjelmistopäivitys SM4 reitti/kuulutus-järjestelmään joka pitäisi saada pikku-pendonkin kompuutterin ymmärtämään paremmin, että juna saattaa mennä kahtia kesken matkan.