13.05.2017 / Välillä Siuntio–Kirkkonummi

13.05.2017 Valo on jo lähes loppunut muuntajakuljetuksen jatkaessa Siuntiosta matkaansa. Kuvassa ylitetään Siuntionjoki. Tällaisessakin paikassa, leikkauksen päällä syrjäseudulla voi törmätä muihin ihmisiin kun raiteilla tapahtuu harvinaisuuksia, sillä samalle paikalle oli saapunut myös toinen Vorgista tuttu henkilö! Ja lisäksi kuvaa editoidessa huomasin, että tuollahan on vielä lisäksi joku hahmo pellon reunassa kuvan oikeassa reunassa...

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Tuomas Pätäri
Kuvasarja: Osg-kuljetus 13.5.2017
Lisätty: 14.05.2017 14:14
Junatyyppi
T: 4902
Muu tunniste
Rautatieinfra: Opastin, Silta
Sijainti: Linjalla
Vuodenajat: Kevät

Kommentit

14.05.2017 14:43 Jari Kuusinen: Mukavasti on oltu samoilla apajilla ueassakin paikassa parin sadan metrin säteellä ilman että on ollut minkäänlaista havaintoa mahdollisen harrastajaruuhkan olemassaolosta... En tiedä, olitko jo hyvissä ajoin leikkauksella, mutta mitään autoa en missään päin radanvartta nähnyt kun kävin merkkaamassa reviiriä tuolla sillan toisella puolen ja sen jälkeen menin kuvaamaan pendolinovuoron puolestaan toiseen suuntaan Riddarbackenin länsiaukolle.. :) Kuvan junan kuvasin puolestaan sen ulostauduttua Lillgårdista.
14.05.2017 17:52 Tuomas Pätäri: No nyt kun osasin etsiä, bongasin henkilön (ilmeisesi siis sinut) omasta pendokuvastani :) Itse asiassa ajoin siitä sillan ali punaisella Mitsulla juuri kun joku (ehkä siis sinä) parkitteli autoaan pellon kupeeseen. Hetkeä myöhemmin ambulanssi kulki toiseen suuntaan.
15.05.2017 08:30 Kimmo Pyrhönen: Mukavia sattumuksia. Mutta on hieno kuva, kannattaa iltahämyssä rymytä junien perässä.
15.05.2017 16:30 Jani Järviluoto: Kyllähän tuolla jonkinlaista harrastajaruuhkaa oli havaittavissa. Lännestä Kumletin luokse saavuttaessa harrastaja 6sen auto kävi tekemässä u-käännöksen. Hetkeä myöhemmin ambulanssi ohitti paikan. 6nen autoineen tuli myös omiin Kumletilta otettuihin pendokuviini.

Myöhemmin Osg:n lähdettyä Siuntiosta Tuomaksen auto oli parkissa lähes samassa paikassa mutta radan toisella puolella. Tarkoitus oli mennä kuvaamaan juna Lillgårdin tunnelin viereiselle sillalle, mutta sinne johtaneen tien alussa olikin puomi ja jälleen 6sen auto. Kävellen sinne ei olisi välttämättä enää ehtinyt, joten uudeksi kuvauspaikaksi valikoitui Riddarbackenin läntinen suuaukko. Sen lähelle päästyä junan valot kuitenkin jo näkyivät sen ollessa juuri tämän kuvan paikassa, joten kuvat tuli otettua Niittykyläntieltä. Muitakin kuvaajia tuli nähtyä.
(Käyttäjä muokannut 15.05.17 16:33)

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!