16.04.2013 / Helsinki asema

16.04.2013 

VR:n henkiklökunta jonotti rauhallisesti pääsyä tutustumaan uuteen ohjausvaunuun.

Jonottajia ei mitenkään opastettu huomioimaan matkustavaisten pyrkimistä omille junilleen tai niiltä pois, joten ajoittain VR:n palveluista nauttivat maksavat asiakkaat joutuivat puikkelehtimaan ja tungeksimaan koko lailla taajankin VR-lauman lomitse. Valvovaa henkilökuntaa oli kyllä runsaasti paikalla, mutta se kaiketi keskittyi vain valvomaan junan turvallisuutta.

Yo. kritiikistä ei kenenkään ole syytä loukkaantua tai muutenkaan tuohtua, sillä se on tarkoitettu ainoastaan rakentavaksi kritiikiksi mahdollisia seuraavia tapahtumia varten, jotka toteutetaan yleisön arkikäytössä olevalla alueella.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Helsinki asema
Junatyyppi
IC2: 976
Muu tunniste
Sekalaiset: Tapahtuma
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Vuodenajat: Kevät

Kommentit

16.04.2013 13:04 Petri Lehtonen: Tuplaraflaa huutais selvästikin. No ehkäpä ensi vuonna sitten.
16.04.2013 13:08 Jarkko Korhonen: Luulen (en tiedä), että ensimmäiset tuplaraflat menee pitkän linjan kaukojuniin. Nämä Edot tulevat IC2-liikenteeseen ja luulen, että tyytyminen on myyntikärryn antimiin...
16.04.2013 13:16 Kurt Ristniemi: Tässä kuvassa pistää silmään se, että jonottajat tukkivat tien muihin juniin pyrkiviltä matkustavaisilta. Muutamaa kärsivää ilmettä lukuunottamatta ohitsepyrkijät tosin vaikuttivat hyväntuulisilta ja kiinnostuneilta.
Mutta siltikin: tällaisia tilaisuuksia järjestettäessä tulee huolehtia tiukan turvallisuusvalvonnan lisäksi myös liikenteenohjauksesta. Ts. tuohon olisi kaivattu yksi tai pari henkilöä kääntämään jono junan suuuntaiseksi pois tukkimasta kulkutietä. Tungos nimittäin kesti hyvinkin muutaman tovin.
Tämä näin ihan oikeasti rakentavana kritiikkinä. :)
16.04.2013 13:35 Kimmo T. Lumirae: Edoon olisi välttämättä pitänyt rakentaa kahvila alakertaan ja paremman luokan osasto yläkertaan, ja tarkoitan sitä: leveämmät istuimet ja istuinryhmiä. Alakerran kahvila olisi huolehtinut tarjoilusta. Tupakkakoppi lisäisi matkustajien viihtyvyyttä, mutta...

Jo olemassa olevat Ekstra (kielikysymys edelleen avoin) -osaston on helppo palauttaa perusluokan käyttöön: Ekstra-tarrat pois ja kukaan ei huomaa eroa...
16.04.2013 18:09 Leo Jussila: Eikö valoissa pitäisi olla mustat kehykset?
16.04.2013 20:39 Jari Isolauri: Eiköhän tuplarafloja ala riittämään myös edollisiin IC2- juniin sittenkun kaikki 26 vaunua on liikenteessä, kun ottaa huomioon että varmaankin nuo rx-vaunut jatkavat IC-junissa uusien tuplaraflojen lisäksi.
16.04.2013 20:53 [Tunnus poistettu]: Ehkei ihan Helsinki-Turku tai Helsinki-Tampere IC2-juniin kannata, mutta VR:n tiedotteessa puhuttiin että Edoja menisi myös Helsinki-Seinäjoki-Vaasa juniin ja myöhemmin Helsinki-Kouvola-Kuopio. Näihin pidempiin varmaan laitetaankin Edr:t, luulisi ainakin.
16.04.2013 21:56 Jari Isolauri: Varmaan myös Helsinki-Jyväskylä ja Helsinki-Turku Satama joka muuttunee IC-junasta edolliseksi IC2-junaksi.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!