09.09.2007 / Nokia

09.09.2007 Tka8 563 vietti viikonlopun kolmen sepelivaunun kanssa Nokian ratapihalla. Kuvaa on käsitelty hieman koska etummaisessa sepelivaunussa oli vähän töhryjä joten peitin ne kuvankäsittelyohjelmalla koska en ollut ihan varma että koskiko graffitikielto vähäisintäkin töhryä. EDIT. Tämä on nyt alkuperäinen käsittelemätön kuva.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Nokia
Kuvaaja: Ari Lindroos
Lisätty: 10.09.2007 00:00
Muu tunniste
Sijainti: Asemalla/Ratapihalla
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

10.09.2007 17:38 Tero Korkeakoski: Pakko myöntää etten kyllä edes huomaa että olisi muokattu. Mutta ei kai tuo kielto nyt tuollaisia pikku asioita koske?
10.09.2007 18:01 Jarkko Korhonen: Minusta silti olis hyvä tehdä peitteli näkyvästi. Tietenkin on hyvä että kuvatekstissä on mainittu kuvan manipulointi. Eikai mitään pikkutöhryjä tarvi sentään siivota? Eri asia jos on plootun kyljen kokoinen ns. graffiti esillä...
10.09.2007 18:43 Ari Lindroos: No töhryt oli melko vähäisiä mutta kun itse lasken kaikki pienemmätkin töhryt graffiti-sanan alle ja siksi peitin ne. Voisin kyllä laittaa alkuperäisen kuvan tähän jos ylläpito esim kommentoisi onko ne peittelemisen arvoisia vai sallitaanko sellaiset.
10.09.2007 18:48 [Tunnus poistettu]: Tokkopa nyt sentään ihan kaikkia tageja kannattaa suurennuslasin kanssa alkaa tsiigata. Muuten tuo http://vaunut.org/havainto/3517 on kyllä todella hyvä juttu minunkin mielestäni. Tulee muistaa sellainen asia, että allekirjoittanut on varmastikin eniten vaatinut tänne pelisääntöjä, joissa selkeästi kerrotaan mikä on yes ja mikä ei, jotta tiedetään miten pitää käyttäytyä ja kirjoitella; joku asia saattaa jostakusta vaikuttaa pottuilulta, vaikkei se sitä toisen mielestä olekaan. En ole vaatinut pelisääntöjä siksi, että olisin idiootti enkä tajuaisi itse mikä on jees ja mikä ei, mutta nyt kun asian voi tarkistaa painetusta sanasta, ei tartte enää arpoa, että olikohan tää nyt ookoo vai ei. Eli siis multakin iso käsi Jannelle, hyvä veto.
10.09.2007 18:55 Leo Männistö: Eihän noita edes näe... Sitäpaitsi, jos niitä on olemassa kuvaa otettaessa niin eiköhän ne näy kuvissakin, rautatiekuvia kun aika usein ajatellaan jonkinlaisena dokumenttina. Kuten tuonne havainnointiinkin kirjoitin, niin esim. Saksassa graffitit ovat olennainen osa kaupunkimaisemaa, Suomessa moinen taidemuotohan on toki paheksuttavaa. *herist sorm*
10.09.2007 19:08 [Tunnus poistettu]: Jos näiden kuvien on tarkoitus säilyä dokumentteina jälkipolville, on töhryjen siivoaminen pois kuvamanipulaatiolla vähintään yhtä iso synti kuin niiden tekeminen. Jos kuvien taas on tarkoitus olla vain ihan kivoja junakuvia, asia on tietty toinen. Minua vain ei kiinnosta napsia "ihan kivoja junakuvia".
10.09.2007 19:17 Ari Lindroos: leksan ja pjh:n kanssa samaa mieltä mutta graffiteja tai töhryjä ne on joka tapauksessa ja esiintyvät tässä kuvassa. Mutta ei arvuutella tämän enempää. Oikea taho varmaankin mainitsee asiasta jos mainitsemista arvoista löytyy.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!