Kari Suominen: Ranskalainen visiitti lainahöyhenissä

Eläköityneen mutta yhä elegantin ranskattaren kanssa rataverkon uusimpien toimijoiden värejä ja maalauskaavioita mukaillen

kuva
Tampere tavara

Tämä kuva on editoitu ja manipuloitu eikä sällöllä ole vastinetta todellisuudessa. Attention ! This Image has been edited and manipulated for...
5 kommenttia
11.08.2021 Kari Suominen

Hakuehdoilla löytyi 1 kuva

Kommentit

12.01.2021 12:17 Heikki Kannosto: Lisää! Miltä ranskatar näyttäisi punavalkoisena ja vihervalkoisena à la la loup gris de Sibérie? (Kaksi la-sanaa on kieliopin mukaista ellen erehdy vaikken sinänsä ranskaa osaakaan.)
12.01.2021 15:16 Hannu Peltola: Kiitoksia Kari, nämä ovat hauskat esimerkit! Yllättäin Fenniarailin väritys Alsthomissa ei näytäkään niin hyvältä kuin sirommassa Dr18:ssa, sininen on isona pintana jotenkin liiankin vallitseva. Kuvan perusteella Operailin olisi kannattanut ulkonäkösyistä hankkia Alsthomeja, nämä ovat tässä värityksessä paremmannäköiset kuin sinivalaat.
(Käyttäjä muokannut 12.01.21 15:16)
12.01.2021 21:06 Kari Suominen: Kiitos Hannu. Olen näin lopputulosta katsellen kanssasi samaa mieltä siitä, että sininen näin tummana ja kokopeittävänä ei tässä toimi. Fenniarsil onkin viisaasti nostanut aluskehyksen harmaata ihan vandringin korkeudelle asti ja näin saanut kompensoitua hallitsevan sinisen määrää.

Alsthomin äänimaailma kahden MGO:n mylviessä osaavissa käsissä on mahtava. Jos tehonsäätöpyörää kääntelee virtuoosi joka osaa lähettää Alstikan sillä meluisimmalla menetelmällä, pääsee pienen hrtkrn katselemaan ja kuuntelemaan näytösluonteista ajoa. Yhden kerran kohdaleni on sattunut, että olen päässyt kuuntelemaan ttällaisen lähdön kun minulla oli kamera ja jalusta laiturilla ja ehkä siksi kuljettaja päätteli harrastajaksi, jolle halusi antaa miehekkäämpiä lähtötunnelmia tallennettavaksi.
12.01.2021 23:32 Tuukka Ryyppö: Dr13 on kyllä oikein toimiva veturi. Museoista vaan Operailille ja Fenniarailille ajoon! (Mitenkä toimisivat oikeasti osana nykyaikaista liikennettä, jos nyt jonkinlainen isompi peruskunnostus kuitenkin oletetaan?)

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!