07.06.2007 / Saunakallio, Saunakallio

07.06.2007 Sm1 6x39 G-junana Saunakalliossa raiteella 4. Joku vanhempi nainen rääkyi ykköslaiturilla että mistä se G-juna lähtee ja kaameat kirosanat perään. Sitten haukkui VR:n kun ei kukaan vastannut. Oli varmaankin kännissä tjsp.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Saunakallio Kuvauspaikka: Saunakallio
Kuvaaja: Valtteri Hannula
Lisätty: 07.06.2007 00:00
Muu tunniste
Vuodenajat: Kesä

Kommentit

07.06.2007 16:16 Juha Kutvonen: Mukava nähdä nelosen laituri taas käytössä. Se jäi korottamatta vuoden 1997 remontin yhteydessä ja sen jälkeen se on päässyt painumaan eteläpäästä pahasti, joten toivottavasti kuljettajat ottavat tämän huomioon.
07.06.2007 16:27 Valtteri Hannula: Tämän junan toinen pää jäi laiturin ulkopuolelle, ensimmäinen ovi on juuri laiturilla.
07.06.2007 20:51 Eero Heinonen: Tänään aamulla G-junan nähdessäni ihmettelin, että eikö muka täällä ole vielä yhtään kuvaa aiheesta. Tilanne on siis korjaantunut.
07.06.2007 20:52 Joni Lahti: Känniset akat ovat kauheimpia.
07.06.2007 21:07 Jani Koponen: miksi juna ei pysähdy tikkurilassa???
07.06.2007 21:11 Otto Siren: Tikkurilaan pääsee niin usein muillakin junilla.
07.06.2007 21:12 Otto Siren: Ja tämänhän olikin tarkoitus olla NOPEA yhteys Saunakallioon.
08.06.2007 01:49 [Tunnus poistettu]: Voiko olla totta, että sivuston ylläpitäjä on kaikessa hiljaisuudessaan mitätöinyt tuon yhden kommentin? Ei muuten mitään, mutta kun on kyse kumminkin historian ekasta julkaistusta G-junasta, niin voisi kuvitella, että kaikki kommentit voisivat olla tervetulleita jopa niinkin julkiselle foorumille kuin mitä internet on. Mikäli ylläpitäjä käyttää mielivaltaa tämän(kin) kommentin julkaisun suhteen, valkkaan toisen koneen, toisen operaattorin putken, ja teen niinkin radikaalin tempun kuin rekisteröin itseni foorumille joht. Nyman Kakkosena, jotta pääsen kommentoimaan kuvia ja pysyn silti anonyymina kommentaattorina - siis jos haluan toimia paskahousuna Jannen suuntaan, yhtäältä kuten Janne toimii meitä kohtaan. Oppia ikä kaikki. Perhana vieköön, korottaisin ääntäni, mikäli täällä homma hoituisi demokraattisesti, mutta koska ei hoidu, niin ei muuta kuin sitten kaikilta pisteet osoitteeseen Kauppaporvarintie. Lähde: http://vaunut.org/jm/cv-lyhyt Jos nyt ei perhana ala pikku hiljaa mennä perille se, että jonkinlaiset pelisäännöt tälle saitille on saatava, mikäli herralla hidalgolla ei ole munaa vastata mun tarjoukseen, mikäli herra Määttä kerää fyrkkaa entiseen malliin ja ennen kaikkea - harrastaa mielivaltaa, niin sitten kilahtaa. Tähän kommenttiin toki toivon vastauksen ihan julkisesti.
08.06.2007 12:03 Rony Bredenfeldt: joht. Nyman, mikä on tuo jatkuva lapsellinen kitinä. Sen sijaan että mylvit täällä, perusta oma vaunut2.org -sivusto, jossa toimit itse ylläpitäjänä. Voit kirjoittaa sivustot täyteen omia vitsejäsi ja katsella niitä kyllästymiseen saakka pelkäämättä, että joku muu sattuu vahingossakaan kommentoimaan niitä millään tavalla. Jos Janne ei myy sivustoa, niin Janne ei myy. Maksa enemmän.
08.06.2007 12:14 [Tunnus poistettu]: Jatkuva kitinä liittyen sivuston ylläpitäjään, Vee-Er Osakeyhtiöön, RHK:n toimintaan tai muuhun näihin rinnastettaviin juttuihin johtuu siitä, että minähän mylvin niin pitkään ja autuaasti, kunnes asioille tapahtuu jotain. Voit plarata vaikka jokaikisen mun kommenttini läpi, joissa on jotain kantaaottavaa kritiikkiä, ja huomaat että olen pyrkinyt edes jollain tavalla argumentoimaan mielipiteeni. En mä mielestäni yhtään instanssia tai tahoa ole koskaan syyttä suotta haukkunut, vaan kaikkeen feedbackiini on aina peruste, enkä mielestäni ole tehnyt nytkään poikkeusta. Saitin hinnoitteluun en puutu, koska siihen ei ole puuttunut tarjousta pyytänyt ja sen saanut tahokaan. Mitä tuohon maksamiseen muuten tulee, ainakin käyttömaksua olen maksanut enemmän kuin varmasti kukaan muu :-)
08.06.2007 12:43 Mika T. Polamo: Arvon johtaja. Onko viestintatapa ja -kanava nyt oikeita kun
noin 99,87583476 prosenttia (osuus voi olla hieman suurempi, etenkin jos luet omia kommentejasi itse) median käyttäjistä ei halua lukea moisia asiallisia kantaaottavia hyvinperusteltuja kriittisiä käyttömaksulla kruunattuja mielipidefeedbackargumenttejasi?
08.06.2007 12:52 [Tunnus poistettu]: Viestintätapani ei välttämättä aina ole se kaikkein paras, mutta kanava lienee kuitenkin oikea. En kiellä sitä, ettenkö omaisi kykyä hankkia viha- ja muita miehiä, mutta se on semmosta. Aina ei todellakaan voi kaikkia miellyttää, vaikka miten yrittäisi. Ei edes virkatarvevitseillä.
08.06.2007 22:03 Joni Lahti: Jokaisessa pesässä on mätämunansa. Luonnon laki.
16.06.2007 16:21 [Tunnus poistettu]: Monissa Führerin kommenteista on asiaakin. Se on vähän sellanen juttu että jos olet eri mieltä, leimaudut heti hankalaksi!
17.06.2007 17:48 [Tunnus poistettu]: Samaa mieltä Santerin kanssa. Mikon huumori ei ihan aina uppoa ja joistain asioistakin olemme eri mieltä, mutta on hyvä, että joku uskaltaa olla mieltä avoimesti. Enemmän minua joidenkin nuoleskelut tai palvontariitit ärsyttävät (viittaamaatta erityisesti keneenkään) muuten näe tarpeelliseksi tuputtaa näitä näkemyksiäni jokaisessa sopivassa välissä. Mihinkähän mahtaa perustua Mikan (Polamo) statistiikka "suurimmasta osasta median käyttäjiä"? Kai tiedät, että 78,64% kaikista tilastoista on valhetta?
Tuo "virus found" -tagi on jo kenties typerintä mihin Vorgissa olen törmännyt. Onnittelut lisääjälle!
17.06.2007 19:02 Mika T. Polamo: Totta. Järjestys on: Vale, emävale, tilasto! Mihin sijoittuu keskustelu josta saattaa puuttua olennaisin osa: poistettua viestiä ei löydy.
17.06.2007 19:14 [Tunnus poistettu]: Voisin kertoa oikeasta elämästä sellaisen esimerkin, että olen varmasti onnistunut tekemään itsestäni jonkinasteisen speden/pellen tai minkä tahansa muun ja jengi sitten vetelee musta johtopäätöksiä, vaikka eivät ole koskaan edes mua nähneet elävänä. Eilen näin erästä harrastajaa, joka on "tutustunut" muhun vain tällä foorumilla. Häntä oli jees nähdä livenä, eikä ollut puhettakaan, että ko. henkilö olisi mua mulukuksi haukkunut. En tarkoita tällä sitä, ettenkö olisi mulukku, mutta haukkuja en ainakaan sillä erää saanut :-) Tarkoitan tällä esimerkillä sitä, että vaikka olisikin toisten kanssa asioista eri mieltä, ei se tarkoita sitä että sen vuoksi on pakko tuomita toinen. Tällä foorumilla on lukuisia ihmisiä, joiden kanssa olen yksinkertaisesti täysin toista mieltä, mutta en silti näe tarpeelliseksi painaa tuota kuuluisaa sinistä rastia, jonka nimi muuten on mr. Maik Naiman Button (MNB). Sen sijaan asioista on mielenkiintoista keskustella ja kuulla toistenkin mielipiteitä. Itse muistan yhden keskustelun, joka liittyi VR:n tehokkuuteen joskus reilu vuosi sitten täällä vorgissa. Grönblomin Aki toi siinä omia näkemyksiään erittäin hyvin esiin, mun ollessa toista mieltä. Se ei silti tarkoita sitä, että meidän olisi tarvinnut riidellä asioista. Sama homma pätee politiikkaan - vaikka olisit mistä puolueesta tahansa, ei se tee ihmisestä sen parempaa tai huonompaa, vaikkeivät ajatusmaailmat aina kohtaisikaan. Sen sijaan Pertin mainitsema nuoleskelu tekee ihmisistä selkärangattomia jees-jees-tyyppejä, joiden "mielipiteillä" ei käytännössä ole minkäänlaista arvoa. Lopuksi vielä sellainen, että tagin lisääjällä on kasassa jo kaksi pistettä - juuri äsken tuli nimittäin toinen ja vieläpä ihan ilmaiseksi.
17.06.2007 19:39 Pirkko Alanen: Tulivatko vielä tilaamatta kuten ne muinoiset faksit Jäätteenmäelle?
17.06.2007 21:40 Mika T. Polamo: Mä olin sit urputtamassa tosta pomo vs. vork-ylläpito taistosta johon "tilasto" viittasi. Miten tämä universaaliksi meni? Nynden rautatietietous on laajaa, kommentit välillä, pieninä annoksina mucho jees-jees. Lukeeko niitä yksikään viranomainen? En tiedä.
17.06.2007 22:06 [Tunnus poistettu]: 1) Pomot ovat päälliköitä, mutta johtajat ovat johtajia, eli pomojen päälliköitä. 2) En edelleenkään tajua mitään 515:n tappohauskoista jutuista. 3) Kouluesimerkki siitä, miten asioista voidaan olla eri mieltä toisen kanssa ja millaisen kritiikin siitä voi saada, löytyy tuon kuvan kommenteista: http://vaunut.org/kuvasivu/35862 4) Näsäviisaus "väärissä kohdissa" ei mun mielestä näin stadilaisittain sanottuna oikein lähe. 5) Jätän tämän kohdan optioksi, mikäli keksin vielä jotain muuta, eli Resiinan termein ruuduksi, jossa lukee VARATTU.
18.11.2018 23:56 Julius Ylitalo: Kaunis paikka on tuo Saunakallio

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!