25.04.2010 / Kerava asema

25.04.2010 Sm6 7151:n numero sekä perinteisellä että EU-standardin mukaisella tavalla. Sarjan kaupallisesta nimestä näkyy vain osa mutta silti "kaikki".

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Kerava asema
Kuvaaja: Ari Palin
Kuvasarja: Allegro Keravalla
Lisätty: 02.05.2010 19:04
Muu tunniste
Vuodenajat: Kevät

Kommentit

02.05.2010 21:20 [Tunnus poistettu]: Miksiköhän se muuten on FI? Mahtaako olla sama syy kuin noissa Hesa-Vantaalla majaansa pitävissä pisnesjeteissä, jotka ovat OH-kilvissä, mutta kuitenkin Neukku-omistuksessa? Syyhän siihen erittäin karrikoiden sanoen on se, ettei pietarilainen lentokenttävirkailija voi sanoa "You have a very good aircraft. I ment, you had a very good aircraft.". Toisin sanoen, lienee turvallisempaa sijoittaa osakeyhtiö johonkin muualle kuin Venäjän PRH:een.
03.05.2010 00:13 Mikko Mäntymäki: Laittakaa jarrupainotaulukosta kuva, kun ne merkinnät yksikön kylkeen ilmaantuvat. Koska olen mökillä seuraavat 6kk ja lähin rautatie kulkee n.30km päässä mökistä.
04.05.2010 20:31 Tuukka Ryyppö: Junia lie helpompi rekisteröidä Suomeen kuin Venäjälle, vähemmän byrokratiaa. Yhtiön kotipaikaksi on myös valittu Helsinki, joka sijaitsee Suomessa. On varmasti kätevämpää rekisteröidä Suomessa majaansa pitävän yhtiön kalusto Suomeen kuin Venäjälle. Miksi puulaaki sitten toimii Helsingistä eikä Pietarista, siihen voi syitä vain arvailla. Tulee kuitenkin mieleen nämä kaksi tekijää: 1) Suomessa suomalaiseen luotetaan enemmän kuin venäläiseen 2) Venäjällä suomalaiseen luotetaan enemmän kuin venäläiseen. (Kohdan 2 sain kokea kuukauden Pietarissa elellessäni, kun parikin kertaa selvisin ongelmasta kertomalla etten ole venäläinen vaan suomalainen. Kauppaan kun meni reppu selässä (kiellettyä), muuttui asia hyväksyttäväksi kun ilmeni että olenkin suomalainen. Suomalaisethan eivät myymälävarkauksia tee lainkaan ;) (joskin, kuka ihme käyttäisi selässään olevaa reppua myymälävarkauteen?!)
05.05.2010 10:37 Timo Valtonen: Vuosituhannen vaihteessa venäläiset bussifirmat rekisteröivät parempaa kalustoaan Suomeen omistamiensa tytäryhtiöiden nimiin. Syynä oli vakuutusmaksut sekä helpompi byrokratia rajoilla kun esimerkiksi kuljettiin pitkin Keski-Eruuooppaa. Toisaalta samoihin aikoihin moni suomalainen kuljetusliike "ulosliputti" raskasta kuljetuskalustoaan Venäjälle. Siinä taas olivat syynä halvemmat henkilöstökulut, vähemmän tiukat tekniset määräykset ja helpompihoitoinen ylipaino- ja ylimittalupien hankinta Venäjällä venäläiselle kalustolle.
28.01.2013 17:26 Jussi-Pekka Halonen: Eikö "euronumeron kirjainosan" pitäisi olla muodossa FI-KT, tai jopa FIN-KT?
28.01.2013 18:32 Topi Lajunen: Manner-Euroopan esimerkkien mukaan FIN-KT, jossa FIN alleviivattuna.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!