04.03.2015 / Välillä Sääksjärvi (uusi)–Multisilta

04.03.2015 Taas meni hyvä oikoreitti/uimaranta pilalle. Jos joku tunaroi itsensä junanalle ei yhteiskunnan pidä maksaa aitoja muutaman idiootin takia

Kuvan tiedot
Kuvaaja: Mikko Mäntymäki
Lisätty: 05.03.2015 01:14
Muu tunniste
Sijainti: Linjalla
Vuodenajat: Talvi

Kommentit

05.03.2015 07:50 Juhani Pirttilahti: Jäljistä päätellen tuosta kuitenkin kierretään ja mennään silti.
05.03.2015 08:16 Ossi Rosten: Kesällä tuosta ei ilman jakoavainta kuivin jaloin kuitenkaan pääse. Ainakin näin talvella näytti siltä että ihan veteen asti aita päättyisi.
05.03.2015 12:31 Mikko Mäntymäki: Tänä talvena ei ole ollut mitään asiaa järvenjäälle, tuossa yksinäisen puun kohdalla ranta syvenee noin 45 asteen kulmassa, kolme askelta niin vettä on kaulaan asti. Tuohon radan länsipuolelle olisi voinut tehdä kevyenliikenteensillan laiturilla, aita sillan ja radan väliin, saa nähdä koska kansalaistottelemattomuus vie voiton.
18.05.2015 22:45 Timo Järvi: Nykyistä suomalaista hätävarjelun liioittelua parhaimmillaan. Kas, kun yleisten teiden varsille ei ole vielä alettu asentamaan suoja-aitoja, sillä voihan joku jalankulkija jäädä ihan omaa varomattomuuttaan auton alle. ;)

Niin kauan kuin minä muistan, tuota rannan reunakaistaletta on käytetty jalan liikuttaessa yleisenä kulkureittinä Sääksjärven ja Kuljun suuntaan liikuttaessa, sillä kulkureitti oikaisee melkoisesti, eikä tarvitse kävellä Lempääläntien vartta pitkin haistelemaan autojen pakokaasuja. Tämäkin maisemareitti piti mennä pilaamaan jonkun pikkuvirkamiehen päätöksellä, eikä käynyt edes mielessä, että olisivat aidanneet itse radan, mutta ei ihmisten kulkureittiä. No, valtion tyyliin on tietysti pitänyt saada aidan rakentamispudjettiin saadut rahat käytettyä maksimaalisesti, sillä eihän sitä koskaan tiedä, saadaanko uutta aidan rakentamismäärärahaa vielä seuraavana vuonna ?!

Sen mitä historiasta muistan, tuolla alueella ainoa varomattomuudesta johtuva junan alle jääminen taisi tapahtua joskus 80/90-luvulla ja sekin Multisillan taso-ylikäytävällä, kun rataa lähdettiin ylittämään puomien ollessa alhaalla edellisen ohi jo menneen junan jäljiltä.

Muutekin tuo DDR-henkinen suoja-aita on melkoinen maisemaa pilaava rumilus ja näköhaitta, puhumattakaan Multisillan kohdalle rakennetusta töhritystä meluaidasta. Töhryjähän ei tunnetusti kukaan siivoa, ja hetken kuluttua maisema on yhtä aneeminen kuin jossan Tampereen Pispalassa.
18.05.2015 23:15 Mikko Mäntymäki: Tämä on juurikin tulosta siittä että turhia virkamiehiä on liikaa. Tuossakin välissä Sääksjärvi-Multisilta jalankulkija joutuu tekemään 2km kierroksen jos aikoo vaihtaa rautatientoisellepuolelle. Vyölaukkuun pakkaan ainakin vara-akkujenlisäksi muutaman kiintoavaimen. Pappani löysi tuosta tasoristeyksen kohdalta 80-90-luvulla koiran kanssa luita. Omalta osalta voin sanoa että tuossakin jää alle vain typeryksiä jotka luonto saisi karsia pois. Jos jostain kuluista pitäisi leikata niin karsitaan turhia virkamiehiä.
21.02.2018 10:58 Esa J. Rintamäki: Mutta "turhiin" virkamiehiinhän ei kosketa, koska Pyhä Puolue on ne virkamiespaikat petannut nöyrille, tahdottomille ja notkeaselkäisille käskyläisilleen... (EDIT: lisätty vihapuhesana!)
(Käyttäjä muokannut 21.02.18 11:00)
22.02.2018 11:47 Teemu Saukkonen: Joensuussa tehtiin sama homma, vaikka kukaan ei ole jäänyt alle. 30km/h kulkevan alle jättäytyminen vaatiikin jo yritystä. http://vaunut.org/kuva/124894 Tai onhan tuossa kyllä huikea 50 km/h. Jännä ettei auton alle jättäytymisistä olla lainkaan huolissaan, mutta siellähän onkin sakotettava ajamassa, vaikka ei ehtisikään edes nähdä allejättäytyjä-puhelinzombia lainkaan.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!