20.01.1969 / Helsinki, Helsinki asema

20.01.1969 Sähköistys etenee ja Linnunlaulun vanha silta on purettu. puurakenteinen asetinlaitetorni on käytössä. Helsinhin ratapihan vaihteet ovat yhä käsin käännettäviä, mutta keskitetysti lukittavia. Osa semafooreista on jo korvattu valo-opastimilla, mutta mekaanisia vaihdonkielto-opastimia on yhä käytössä. Oikealla näkyvä tiilinen vanhainkoti vetelee viimeisiä hetkiään ennen purkamista laajenevan ratapihan tieltä.

Kuvan tiedot
Liikennepaikka: Helsinki asema (Liikennepaikan tiedot) Kuvauspaikka: Helsinki
Kuvaaja: Tapio Keränen
Lisätty: 20.01.2008 00:00
Muu tunniste
Rautatieinfra: Turvalaite

Kommentit

21.01.2008 11:48 Timo Valtonen: Uudelle kahden jännevälin sillalle kävi pian valmistumisen jälkeen huonosti kun Töölönlahden puoleinen osa otti ja romaahti. Mieleeni on jäänyt, että se olisi tapahtunut itsestään yön aikana ja ettei siinä olisi loukkaantunut kukaan, mutta alla pysäköityneenä ollut sähköjunan runko olisi kärsinyt. Tapahtuneesta taidettiin syyttää suunnittelijaa laskuvirheestä. En löytänyt googlaamalla mitään asiaan liittyvää muistikuvan vahvistukseksi. Sattuisiko joku muistamaan tapauksen?
21.01.2008 13:34 Teppo Niemi: Kuva tapahtuman jälkeen: http://vaunut.org/kuvasivu/5055. Muistaaseni se tapahtui alkuillasta (kuitenkin viikonloppuna) Kotiinpaluu kyläreissulta tätini luota Helsingistä sai jälleen viivytyksiä vakavista raideliikennehäiriöistä (edellisen kerran kun Huru ja Sm törmäsivät)

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!