05.03.2016 / Zwiesel - Bodenmais, Saksa

05.03.2016 Juna pysähtyy myös "tarpeen vaatiessa" - tuntematon käsite nykyään Suomessa. Matkustaja ilmoittaa asiasta painamalla nappia. Digitalisaatio mahdollistaisi sen, että nappiakaan ei välttämättä tarvitsisi painaa.

Kuvan tiedot
Kuvauspaikka: Zwiesel - Bodenmais Valtio: Saksa
Kuvaaja: Jukka Ahtiainen
Kuvasarja: Rautateiden maa, Baijeri
Lisätty: 14.03.2016 19:45
Muu tunniste
Sekalaiset: Junamatkustaminen, Vaunun sisätila
Ulkomaat

Kommentit

14.03.2016 19:54 Teemu Saukkonen: Saksassa ei ole sisäistetty asiakaslähtöistä toimintamallia, asiakkaat eivät ole lähteneet... Vaikka moni asia on tarpeettoman monimutkainen, niin silti kaikki hoituu kuten on sovittu. Vain Japani tulee vielä tarkempana mieleen, näin bisnes-näkökulmasta. Pienetkin asiakkaat huomioidaan kuten isot ja palvellaan sen mukaan eli hyvin.
15.03.2016 00:27 Jorma Toivonen: "Zug hält" osui... eilen "postimies Pate" tipautti postikortin kadunvarren peltiseen laatikkoon (tosiaan ei piipannut puhelin tekstiviestiterveisistä) - "Terveiset Zugista", pienehkö kaupunki Sveitsissä https://fi.wikipedia.org/wiki/Zug , joitain kuvia risteysasemalta https://www.google.fi/search?q=zug&clien​t=opera&hs=pOI&channel=suggest&prmd=ivns​lm&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0​ahUKEwiR7sbqmsHLAhWsC5oKHbl9AbkQsAQIKw .
(Käyttäjä muokannut 15.03.16 00:29)
15.03.2016 07:48 Teppo Niemi: Itse en voi yhtyä Teemun kommenttiin. Mielestäni Saksan rautateillä hallitaan asiakaslähtöinen toimintamalli. Siitä olen päässyt nauttimaan mm asemien lipputoimistoissa samoin kuin jaettavien junien (eli juna jaetaan väliasemilla eri määränpäihin meneviin osiin) laituriopasteissa, junien kilvityksessä ja jopa junien tarjoiluhenkilökunnan palveluissa. Siellä tuntuu että asiakasta halutaan palvella, toisin kuin Suomessa, joissa matkustajista halutaan eroon.
15.03.2016 10:01 Teemu Saukkonen: Asiakaslähtöinenhän tarkoittaa nykyään juuri sitä että asiakkaat lähtevät, hymiö unohtui laittaa. Olen saanut olematonta palvelua auton, veneen, perämoottorin, tietokoneen varaosien, puhelimen akun, alkoholijuomien, auton osien, jne ostamisen (yrityksen) yhteydessä. Olenpa sitten tilaillut netistä.
Joensuun Telemaailmaa on kylläkin mainostettava koska sieltä sai palvelua ja varaosia hajottamaani puhelimeen.
15.03.2016 10:34 Teemu Saukkonen: Myös USA on palvelun maa. Ostin sieltä netin kautta cd-levyn, mutta se osoittautui kieroksi eikä soinut loppuun saakka. Kysyin että mitä tehdään niin lähettivät ilmaiseksi uuden, joskin ilman John Entwistlen nimikirjoitusta. Mutta kansihan oli ihan ehjä nimmareineen siinä ensimmäisessä.
Autosta meni jarrupääsylinteri vaihtoon, vaihto-osasta saisi hyvitystä mutta postikulut veisivät yli 100% siitä joten eipä kannata lähettää.
15.03.2016 13:44 Heikki Kannosto: Yhä useammassa paikassa on luotettava ja tehokas itsepalvelu.
29.02.2020 09:33 Jukka Ahtiainen: Matkustin Saksassa (päivä)junassa Lindauhun ja näytin konduktöörille lipun. Hän katsoi lippua, veti sen jälkeen loossin oven kiinni, kävi istumaan viereen aloitti puhuttelun. Hieman olin hämmentynyt, mikä on pielessä. Konduktööri alkoi selvittämään minulle painokkaan ystävällisesti kuinka saan lipun halvemmalla.

Kirjoita kommentti Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa kommentteja!